lipo x6 da gri kutumu yoksa beyaz kutumu tercih etmeliyim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan naz öz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

naz öz

Üye
slm arkadaşlar lipo x6 bu urunu bugun duydum ve suanda 6 saatir inceliyorum bu urunun iki ayrı kutusu var lipo x6 bırı beyaz bırı de grı aralaındakı fark nedir hangısını almalıyım.bırde heralde bu sitedeki tek bayan benım burda herkes vucut geliştrme için kulonıyor sanırım bu ilacı bır bayan olarak zayıflama amaçlı kullanamzmıyım.yag yakıcı diyor ama erkek arkdşlar vucut için kulnmışlar e yapmalıyım bunu öğrenmeden sipariş veremedım iki kutu arasındakı fark nedir ?ilginize teşkr eder saglıklı yasam dilerim hepimize .

Merak etmeyin buradaki bayan sayısı çok olmasa da bu sitedeki tek bayan siz değilsiniz,:) Setenay var, Muscled Girl var... Bu arada Lipo6x sizin için fazla gelebilir. "Lipo 6x Hers" diye bir başka ürün var bayanlar için... Yurtdışından getirtebilirseniz onu kullanmak sizin için daha uygun olur.

Bence Animal Cuts Derim Ama Lipo 6 yı kafanda tasarladıysan oda sağlam bir yağ yakıcı tabiki spor ve diyet destekli olarak amacına ulaşabilirsin. Bence Lipo 6 Black KIRMIZI KUTU derim..

lipo 6x de testesteron artırıcı vardır( bildiğiniz gibi zaten bu konuda piyasanın belkide en iyi ürününü bu firma üretiyor) ondan dolayı lipo nun 'HER' versiyonu vardır ben onu tavsiye ederim, muhtemelen sizin tabirinizle beyaz kutu oluyor üzerinde pembe olarak her yada hers yazıyordu
onun dışında lipo 6 black inde bayan versiyonu var gene her yada hers yazıyordu ama altın sarısı bir renkle yazıyor
bunları bodybuilding.com yada netrition.com dan bulabilirsin
ama dediğim gibi bayan versiyonlarına yönelderim, yoksa istemeyeceğin kıllanma tarzı bir sonuç yaşamayabilirsin

Merhaba Naz Öz, ben de animal cuts aldım ama kullanmadan önce hala araştırmaya devam ediyorum, sen bahsettiğin ürüne başladın mı, başladıysan nasıl etkisi yazarsan sevinirim.

Back
Yukarı