Limb Lengthening ile boy uzatma ve body

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan scorpi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

scorpi

Üye
Merhaba..
Limb Lengthening yöntemiyle boy uzatmayı düsünüyorum ve sanırım 3-4 ay sürekli yatılıyor ve . bu süre içinde nasıl bir çalışma yapabilirim yatığım yerden?
Teşekürler

scorpi dedi:
Merhaba..
Limb Lengthening yöntemiyle boy uzatmayı düsünüyorum ve sanırım 3-4 ay sürekli yatılıyor ve . bu süre içinde nasıl bir çalışma yapabilirim yatığım yerden?
Teşekürler

boyun kac ? bu yontem nasil oluyor onuda aciklasan ?

boyum 1.79 hedef boyum ise 1.95..
bu yöntem ameliyatla bacak kemiklerin arasına demirler koyuluyor ve hergün birbirinden 1 mm uzaklaştırılıyor 3 ayda 9 cm gibi bir uzama oluyor.. yani tamamen dogal büyüme oluyor yine.. tabi sonrasında rehabilitasyon gibi bazı zorlukları da var..
ama 15 cm için bir 6 aya değer diye düşünüyorum bu aradada bol kitap ve birazda body çalışma sanırım bu 6 ayın güzel değerlendirilmesine yardımcı olur..

scorpi dedi:
boyum 1.79 hedef boyum ise 1.95..
bu yöntem ameliyatla bacak kemiklerin arasına demirler koyuluyor ve hergün birbirinden 1 mm uzaklaştırılıyor 3 ayda 9 cm gibi bir uzama oluyor.. yani tamamen dogal büyüme oluyor yine.. tabi sonrasında rehabilitasyon gibi bazı zorlukları da var..
ama 15 cm için bir 6 aya değer diye düşünüyorum bu aradada bol kitap ve birazda body çalışma sanırım bu 6 ayın güzel değerlendirilmesine yardımcı olur..

dedigin yontemi biliyorum ama sadece boyu kisa olanlar icin uygulaniyor diye biliyroum yani cuceler icin ?? yada bacaklar ve kollari carpik olanlar icin..

Tam olarak uygulanacak yöntemi anlamış değilim ama aşağıdakine benzer birşey olabilir diye ekledim.

Birde 179 boyundaki biri neden daha uzun olmak ister ....Bunu anlatılsada anlıyabileceğimi sanmıyorum.

Kaynak: http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=203742
Çinliye bacak uzatma yasağı
07/11/2006
PEKİN - Çin'de bacak uzatma operasyonu yasaklandı. Özellikle uzun boyun kariyerine yardımcı olacağına inanan gençler arasında popüler olan operasyonlar, hatalı ameliyatlar yüzünden Sağlık Bakanlığı engeline takıldı.
Ameliyatlarda hastanın bacakları kırılıp kemiklerin arasına çelik iğneler yerleştiriliyor. İğneler metal bir iskelete bağlanıyor ve hasta her gün çok acı çekerek iğneleri sıkıştırıyor ve kırılan kemikler iyileşmeden, yenileri gelişiyor. (The Independent)

Bu operasyon hakkinda zamaninda arastirma yapmistim biraz.

Sana tek soyliyebilecegim yol yakinken vazgec. Bu operasyon gelisim bozukluklari, asimetri vs. gibi gercekten gerekli durumlar haricinde kesinlikle uygulanmasi onerilmiyen ve ciddi tehlikeleri olan bir operasyon.

Bacaklarina takilan metaller uzaklastirildikca ciddi anlamda aci cekersin oyle sandigin gibi rahat bir is degil. Sen body yapmaktan bahsediyorsun... Ayrica Rehabilitasyon kismi oyle basit bir surec degil.

Operasyonun cok dikkatli yapilmasi lazim, yanlis yerden kirma, metallerin yanlis yerlestirilmesi, amelyattan sonra iyilesme surecindeki hatalar feci sonuclar dogurur. Daha gecenlerde bu operasyon sonucunda dizindeki hareketliligi tamamen kaybeden ve diz protezi taktirmak zorunda kalan birisini gordum tv de. Bacak 20 cm uzamis ama yaralar icinde ve dizden bukulmuyor artik.

Zaten akli basinda bir doktora gidersen senibuyuk ihtimal vazgecirir...

doğru belki 1.79 çok kısa degil normalde ama abim 1.97 ablam 1.82 sevgilim ise 1.83.. arkadaşlarımda
hep bu sekilde. cüce gibi birşey kaldım.. yılardır bu boy problemim var.. 2-3 yıldır da body yapıyorum epeyi şiştim bu beni daha da kısa gösteriyor.. kilom 87 civarında yağ oranım yüzde 8 lerde oldugu halde.

Kardeş bu yöntemin hormonları etkilediği (akapuntur yöntemi) gerçek; ama alan arkadaşların profillerini okuyup maillar attım. Sadece bir tanesi karşılık verdi o da dedi ki: " pek bir işe yarayacak değil, bir aydır kullanıyorum, tık yok, keçenin dikenlisi gibi birşey" dedi. Profilleri okursan bilgi sahibi olursun; ben hiç 1 cm uzadım diyenine rastlamadım :D

abi boyunda ne var sukur et bende 1.82 yimde 1.60 olsaydımda gidip civiler caktırmazdım ayagıma ya hareketin kısıtlanıcak bi daha eskisi gibi free hareket edemeyeceksin kosamayacaksn gitte yaptıranları arastır bul konus bakalım memnunlarmıymıs.. cuce falan degilsin ki 1.97 boyunda olmaktanda 1.79 olup cuce olmayı tercih ederim ben.. yani anormal olan sen degil abin ve sevgilin bence :D

179 boyun var ve böyle bişey istiyosun ne deyim valla.benim çıplak ayak boyum 170ancadır ben napıyım?kafatasımdan itibaren kırdırıyım 190 olurum heralde :lol:
beğenmiyosan o boyu bana ver a32edit:biraz hort olmuş ama googledan boy konusu aratınca böyle oldu.

179 boyun var ve böyle bişey istiyosun ne deyim valla.benim çıplak ayak boyum 170ancadır ben napıyım?kafatasımdan itibaren kırdırıyım 190 olurum heralde :lol:
beğenmiyosan o boyu bana ver a32edit:biraz hort olmuş ama googledan boy konusu aratınca böyle oldu.

kuralları okuyunuz..boş mesaj (flood) yasaktır..

arkadaşlar ben biraz alakasızda olsa bi soru sorucam yeni konu açmamak için boyum 1.79 15,5 yaındayım sizce daha uzar mıyım?
Ailem orta boylu

Back
Yukarı