Lezita aç ye

mrthr35

Üye
bir kaç kere reklamlarda gördüm, az önce de meraktan inceledim , besin değeri açısından bence çok güzel , fiyatı da 4 tl sanırım . Ben beğendim, ürün 120 gr 30-32 gr protein içeriyor , çoğu zaman hayat kurtarıcı bir öğünde kullanılabilir

Eklentiler

• C051AFC5-FE41-456D-A05A-9E1C3E75ECAB.jpeg
    C051AFC5-FE41-456D-A05A-9E1C3E75ECAB.jpeg
    44,7 KB · Görüntüleme: 1.514
bir kaç kere reklamlarda gördüm, az önce de meraktan inceledim , besin değeri açısından bence çok güzel , fiyatı da 4 tl sanırım . Ben beğendim, ürün 120 gr 30-32 gr protein içeriyor , çoğu zaman hayat kurtarıcı bir öğünde kullanılabilir
Hayat kurtarırda çok katkı vardır birde tavuk kolay bozulur bir bozulursa vay haline

Tadı güzel skt si de hatırladığım kadarı ile 10 gün dü sanırım tadı güzel gerçekten pratik..
Bir kez 3 paket oldım ve birdaha hiçbir yerde bulamadım. ( Bimden almıştım ama 1 sefere mahsuz geldiğini söylediler)

Normal tavuk bu nugget filan değil ki içeriği de yazıyor zaten , içtiğimiz sütten fazla katkı maddesi yoktur bence

İçindekileri görmeden bir şey demek zor. İçinde koruyucu olması muhtemel, ama yine de emin olmak istiyorum.

Görürsem alıp forumda paylaşayım.

koruyucu olmasından ziyade asıl sorun bu ürünlerin tavuğun reyonda satılamayacak taraflarından yapılması ki lezita bu konuda sabıkalıdır

Back
Yukarı