Leg Curl - Ağırlık Miktarlarınız ?

Cyborg

Üye
Mesajınızda Lying'mi Seated'mi olduğunu ve kaç tekrar olduğunuda yazarsanız daha iyi olur.

Birde doğal olup olmadığınızı belirtirseniz sevinirim.

Not:Bu arada bir türlü arttıramadım şu ağırlığı uzun zamandır aynı :(

70 kg x 6 - Doğal - Lying Leg Curl

seated leg curl doğal 60 x 20 amaç testesteronu arttırmak idman öncesinde yoksa bacak çalışmıyorum yaş 15 yinede en gelişmiş bölge bacaklarım quadricepsler belli oluyor

o hareket zararlı uzun vadede sakat bırakır. yok illa yapacam diyorsan kontrollü yavaş tam kitlemeden hafif ağırlıkla tek bacak yap.

o hareket zararlı uzun vadede sakat bırakır. yok illa yapacam diyorsan kontrollü yavaş tam kitlemeden hafif ağırlıkla tek bacak yap.

Sakat bırakmasının sebebi nedir ? Hareketi yaparken kaldırırken hızlı,bırakırken yavaş ve kontrollü bir şekilde bırakıyorum.

Sakat bırakmasının sebebi nedir ? Hareketi yaparken kaldırırken hızlı,bırakırken yavaş ve kontrollü bir şekilde bırakıyorum.
Bir tahterevalli düşün. Destek noktası tam ortada değil de bir taraf uzun, bir taraf kısa. Kısa olan taraf diz, uzun taraf ayak bileği oluyor. Matematiksel olarak kısa tarafın uzun tarafı dengeleyebilmesi için çok ciddi bir kuvvete ihtiyaç duyuyor. Mevzu bundan ibaret.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı