Lazer Epilasyon Hakkında

Leopras

Üye
Lazer epilasyon hakkında yaptıran yada bilgi sahibi olan kişilerin tavsiyesine ihtiyacım var ulu orta açılmıyıcak bir konu olduğu için burdan yardım almak istedim.Öncelikle ben 17 yaşındayım fitness de 7. ay ım yavaş yavaş istediğim görüntüye ulaşıyorum bunun yanında istediğim görüntüye ulaşırken kıllar çok sorun oluyo benim için aşırı derecede olmasada rahatsız ediyo ve epilasyon yaptırmayı düşünüyorum sorum ise epilasyon için çokmu erken bir kaç sene daha beklemelimiyim yada yaptırıcak olsam fiyatları çokmu yüksek ve kaç seans olur kökten çözüm epilasyon diyolar o yüzden hamam otu,ağda gibi yöntemlere hiç girmeden direk epilasyona gidiyim diyorum ama çok kararsızım bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Lazer Epilasyonda, şuanda yaş sınırı diye birşey yok fakat, sizin yaşınız daha 17 vucut hatlarınız tamamen oturmamıs yerine ve erkenlik döneminiz bittiği söylenemez, emin olunuzki, şuanda tüylenmeyen bazı yerleriniz vardır, yaşınız ilerledikçe, bunu anlarsınız, 20-21 yaşınızı doldurmamış epilasyon olmanızı tavsiye etmiyorum, ki işlerini iyi yapan doktorlarda, bu cümleleri size söyleyecektir, tamamen tüylenmeniz olduğunda, başvurunuz bu yola, o zaman daha başarılı bir sonuc alıcaksanızı,

bence de bir kaç sene bekle kardeşimde senin yaşında ve bazı bölgelerinde kıllar gittikçe artıyor.

hiç tüylere dokunmamış olmanında lazer epilasyonda bir avantajı yok.

fiyatlar da genel olarak pahalıdır.

Bence de 2 yıl daha dayan yoksa yine çıkabilir.
Ben 1 yıldır lazer epilasyon yaptırıyorum fakat şunu bilin ki gerçekten çok acıtıyor herkes dayanamaz.

Gittiğim yerin seans fiyatı (nakit):

Ense : 40
Omuzlar : 120
Tüm sırt : 250
Kaş arası : 15
Koltuk altı : 40
Tüm kol : 200
Tüm göğüs : 240
Tüm bacak : 400

Aranızda hiç lazer epilasyon yaptırıp bir de dövmesi olan var mı ? Yani merak ettiğim dövme yaptırırken ki gibi bir his mi yoksa daha fazla acı mı hissediyorsunuz ? Bende göğsümün üst kısmına yaptırmayı düşünüyorum. Öyle fazla olmasa bile görüntüsü hoşuma gitmiyor. Bir de bildiğim kadarıyla yaz aylarında yaptırılmamalı. Sonbahar ve kış ayları daha uygun diye biliyorum

Aranızda hiç lazer epilasyon yaptırıp bir de dövmesi olan var mı ? Yani merak ettiğim dövme yaptırırken ki gibi bir his mi yoksa daha fazla acı mı hissediyorsunuz ? Bende göğsümün üst kısmına yaptırmayı düşünüyorum. Öyle fazla olmasa bile görüntüsü hoşuma gitmiyor. Bir de bildiğim kadarıyla yaz aylarında yaptırılmamalı. Sonbahar ve kış ayları daha uygun diye biliyorum

dövmeden en az iki-üç kat daha çok acıyor.
ve en iyisi kış ayı yaptırmak çünkü yazın güneşten yanmış cilde lazer önerilmez.

Bence de 2 yıl daha dayan yoksa yine çıkabilir.
Ben 1 yıldır lazer epilasyon yaptırıyorum fakat şunu bilin ki gerçekten çok acıtıyor herkes dayanamaz.

Gittiğim yerin seans fiyatı (nakit):

Ense : 40
Omuzlar : 120
Tüm sırt : 250
Kaş arası : 15
Koltuk altı : 40
Tüm kol : 200
Tüm göğüs : 240
Tüm bacak : 400

bu fiyatlar tek seans içinmi ? kaç seansta komple halloluyor acaba

bu fiyatlar tek seans içinmi ? kaç seansta komple halloluyor acaba

Evet bu tek seans nakit fiyatı.
Tamamen yok olması kılın kalınlığına bağlı. Kimisinde 4 seansta biter kimisi de 8 seans gider, göstermen lazım.
Örneğin benim göğüs balta girmemiş orman gibi:p 7-8 seansta anca biter.
Paket programları var 6 seanslık. toplam fiyattan %20 daha ucuza geliyor.

Bir de lazer aletlerinin 2-3 çeşidi var. En etkilisi Alexandrite . Diğerinden pek bir sonuç alamamıştım.
Bunda lazerin geldiği noktadan kıl köklerinin patlama sesi geliyor cayır cayır :evil:

makıne secımıne dıkkat öncelıkle yalnıs makıne alan kılı dahada kalınlastırabılır acı kısmına gelınce çok acıyor dıyen arkadaslara sız agda acısı yada makınelı epılasyon acısını bılmıyorsunuz sanırım....öle abartılan kadr bı acısı yok....bu yastada yaparlar ama bıraz daha yasınn ılerlemesını bekle bence.....
yaptıracaksan paket olarak satın l mumkunse bıtıs garantılı paketler cunku 4,8,10seansa kadar bıtmeyebılır
son olarak lazer dusunenlere sunu tavsıye edeyım lazer dusunuyorsanız mumkun mertebe sabredın ve almayın kılları çünkü makıne ve agda zamanla kıl köklerını guclendırıyor o yuzden hıc alınmamıs kıl kökü daha çabuk tepkı verıyor :)

IPL diye bir teknoloji var bir de. lazerden farkli sanirim. daha acisiz , daha kesin cözüm ve daha ekonomik diye duydum bileniniz var mi? yada yaptiraniniz?

makınaya da baglı yenı makınalarda daha az acı verıyor

Yaptıran arkadaşlarımız varsa biraz daha bilgi verebilir mi acaba? Seansı ne kadar kaç seansta bitebilir, tekrar çıkma oldu mu vs. Bende yaptırmayı düşünüyorum çünkü omuz bölgemdekiler ciddi rahatsız ediyor beni. Veya braunun makinelerini kullansam işe yarar mı acaba bir süre ya da çoğaltır mı emin değilim.

yaşla alakalı bir durum yok ilk seansımı 2 gün önce yaptırdım elmacık kemigindeki kucuk kılları aldırdım 2. seansım haftaya enseyi aldırcam 3. seansdada sırtdakileri fiyatlar makul bence toplam 450 lira para verdim ben 3 seansa ömür boyuda kurtulmuş olcam :)

yaşla alakalı bir durum yok ilk seansımı 2 gün önce yaptırdım elmacık kemigindeki kucuk kılları aldırdım 2. seansım haftaya enseyi aldırcam 3. seansdada sırtdakileri fiyatlar makul bence toplam 450 lira para verdim ben 3 seansa ömür boyuda kurtulmuş olcam :)

Acı durumu nasıl peki :)

Back
Yukarı