Lazar Angelov - Mükemmel Fizik

ebymevan.jpg

e2ahazu9.jpg

Herkes adamın bakışları niye sert diyo sende yap 12 ay diyet şeker yok tuz yok yağ yok bak bakalım suratın nasıl oluyo

Motivasyon kaynağım bu adam ama bu seviyeye gelemeyeceğimi de bildiğim için biraz buruk oluyorum her seferinde. Gerçekten mantık dışı bi genetik. Steroid'de var tabi. Kendisinin yerinde olmayı çok isterdim gerçekten. Dünya'da bu adamı kıskanmayacak erkek yoktur bence.

Hocam geçende internet sitesinde ücretsiz yardım diye bir hede başlatmıştı. Benim ingilizcem orta seviyede, idare ederim sanıyorum ancak evdeki hesap çarşıya uymadı. Neyse. Vücut geliştirmeyle ilgili her gün mesaj atıyor. Ne yapmam gerektiğini söylüyor sanırım. Sanırım diyorum çünkü başlarda okuyordum ama tureng ile posta arasında gidip gelmekten sıkılıp bıraktım. Sanırım kelime eksikliğim falan neyse. Bu postalara bakan var mı? Faydalı mı sizce? Takip etmeye değer mi? Bir de çevireniniz var mı aranızda? :D

estetik vücut kim istemez çok sert duruyor resimlerde ama instagram hesabını takip edenler paylaştığı videolarda falan hiç öyle görünmüyor.

neyseki artık yaza yaza anlaşılmış lazar gibi vücudu yapmanın çoğu kişi için hayal olduğu baksanıza artık lazar gibi olmam lazım abilerim hocalarım bana bir yol gösterin diyen yok :)sonuç olarak herif şanslı sevdiği işi yapıyor genetiği çok iyi çevresi çok iyi parasıda var hayat lazara güzel

2006 yılında yarışma öncesi hazırlandığı videoyla şimdiki hali arasında cidden fark fark yüz olarak. yanaklara bir işlem olmuş gibi. ayrıca yine gelişim videosunda eskiden gayet yanaklı bir adammış. tabi aşırı azalmış yağ oranından da olabilir ben bile kilo verince yanaklarım çöküyor.
trenbolone dan diye tahmin ediyorum ben bu adam tren manyağı[DOUBLEPOST=1409315369][/DOUBLEPOST]
Dışarıdan çok sert bir yapısı var gibi duruyor ama kendisi adamın kareköküdür.Bunu şu video ile anladım.
kendisi adamın karekkökü falan değil aslında, o videoyu reklam için yapmış. ben sofyada 5 yıl okudum plazza diye bi diskoda bodyguard dı bu eleman 2010 yılında. önüne geleni sopalıyolardı durduk yere. bu adamın ropörtajlarını dinlendim, turabiden beter gerisini siz anlayın :)

Son düzenleme:
Yetenek sizsiniz'de ikizi çıktı şu an bi izleyin derim dansçı:D Şimdi reklama girdi birazdan başlar. Gökhan'mış elemanın adı.

Back
Yukarı