Lat Pull Down-Biceps Sıkıntısı

Abilerim,arkadaşlarım selamlar.Kanat antrenmanlarım da lat pull down yapıyorum.Kanat dan sonra da 1 gün off diğer gün ise biceps çalışıyorum.Fakat lat pull down'da bicepsler yoruluyor.Off günde hafif'de olsa bicepslerim ağrıyor.Off günümdeyim bugün.Yarın göğüs-biceps çalışacağım.Biceps çalışsam sıkıntı aşırı zorlama riski doğarmı acaba ? Teşekkürler.

antrenman sistemini değiştirmene gerek yok bence.eğer şiddetli bir sırt antrenmanı yapıyorsan zaten bicepslerini yeterince çalıştırıyorsun.yapman gereken göğüs - kol gününde çok ağır kilolarla biceps girme.daha hafif ama negatif setleri olan antrenmana ağırlık ver.şahsen ben böyle çalışıyorum ve diyette olmama rağmen ölçü arttırdığım tek bölgem biceps.

lat machine de kanat çalışıyorsun bicepslerin ağrıyor . Hocana bi kendini izlet hareketi yaparken bazen ister istemez başka kasları devreye sokuyor olabilirsin.

lat machine de kanat çalışıyorsun bicepslerin ağrıyor . Hocana bi kendini izlet hareketi yaparken bazen ister istemez başka kasları devreye sokuyor olabilirsin.

Katılmakla beraber ek olarak kendini aşan kilolar giriyorsan bicepsin çok çalışması doğal olur.

Back
Yukarı