Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lastik (Pilates - direnç) ile evde yapılabilecek hareketler
plates bir ara yaptım acıkcası sıkıcı geldi bana ama lastik le cok güzel hareketler yapılıyor sizinde paylastıgınız gibi ben bazen antrenmanlarımda setlerimi bitirdikten sonra en sert lastikle o günkü bölgeye göre yüksek tekrarlar yapıyorum iyi yanma oluyor emeginize saglık
Youtube'da :
1. Kelime : Resistance
2. Kelime : Bands veya Tubes
3. Kelime : Training veya Workout olarak arattırın binlerce antrenman videosu var
Piyasada en kaliteli ürünler ise Bodylastics.com (İngilizce site) ve Gymlastics.com (Türkçe sitesi var)
Ya ABD'den getireceksiniz, o da pahalı ve gümrükte çok bekliyor. Ya da sahibinden.com sanalpazar.com ve gittigidiyor.com'da hazır gelmişinden alacaksınız. Aman dikkat kalitelileri olsun. Mutlaka satıcı ile irtibata geçip konuyla ilgili bilgi alın.
Elimdeki katalogda 140 teknik uygulanmış ama DVD'lerde binlerce daha farklı teknik var.
Günlük Egzersiz Örneği : Upper Body
Bicep Curl
Tricep Extension
Overhead Tricep Extension
Pronation
Supination
Wrist Extension
Wrist Flexion
Upright row
Lateral raise
Lat pull down
Pec fly