Lapa pirinç ve karbonhidrat konusu hk.

Merhaba,
Yaşım 28 boyum 1.83 ve tipik bir endomorfum. Kilom 101-107 aralığında oynuyor ve size sormak istediğim şu an yağlı bir vücudum var. Six packlerin çıkması için evet karbonhidrat çok aza indirilmeli ancak günde 500gr tavuk göğsü ile protein ihtiyacımı karşılıyorum. Ayrıca sabahları 3 tam yumurta ve 3 beyaz kısmını yiyorum. Definasyon için öğünlerime lapa pirinç ya da bulgur pilavı eklememin hedefimi olumsuz etkileyebilecek bir kısmı olurmu? hepinize teşekkürler yardımlarınız için

alacağın kalorinin %30 unu carbo % 30 unu yağ % 40 ını protein olarak ayarla. bu yüzde 30 un içinde sağlıklı karbonhidratlar olsun yulaf bulgur pirinç lapası gibi.
2250 kalori alın bunu ayarlayın. 3 ayda yağ yakarsınız. kardiyo yapacaksanız her gün, 2500 alabilirsiniz.

alacağın kalorinin %30 unu carbo % 30 unu yağ % 40 ını protein olarak ayarla. bu yüzde 30 un içinde sağlıklı karbonhidratlar olsun yulaf bulgur pirinç lapası gibi.
2250 kalori alın bunu ayarlayın. 3 ayda yağ yakarsınız. kardiyo yapacaksanız her gün, 2500 alabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim hocam yardımlarınız için bu yolu deneyeceğim

Back
Yukarı