LAKERS vs Boston

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sezo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bazılarının birazda olsa body çalıştıklarını biliyorum. zencilerin genel avantajı ise quadricepslerinin beyazlara göre daha uzun olması, bu testosteron miktarını arttırıyor olabilir. yani zencilerin doğuştan gelen bazı avantajları var.

on sezon ıcınde yada profesyonel spor hayatları boyunca body yaptıklarını sanmıyorum, sonuçta bilek ve ön omuz kuvveti değişebilir, bu da atış yaparken istikrarı sağlamada zorluk çıkarabilir. sadece tahminen konuşuyorum.

maç ne zaman bu arada?

lakers girl Erin e de ayrıca hastayım :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 06:15 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 06:08 ----------

hahaa son periyoda yetiştim.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 06:21 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 06:15 ----------

2 maçtır hakemler çalışıyor boston a

forumdaş nba'deki basketbolcular hep body yapıyo ;) hatta basketbol turnuvalarında ABD'nin diğer takımları hızlı tempo oynayıp paramparça etmesinin temel nedeni bu ;) özellikle avrupa takımları body çalışması yerine taktik antreman yapıyo ama nba'de body 1. planda olduğu için hızlı tempo ve sert basketbol olayı bitiriyo ;)

bb yapmıyolar tabiki gerekli seviyede vücut max güç dwight bench press videosunda 140 kiloyu kolayca kaldırabiliyordu
her ağırlık çalışması body building değildir

bu arada ray allen istikrar abidesi :D

ama tüm vücudu çalıştırmaları gerekiyo ;) basketbolu bilmeyenler bile kafadan 3 kısmın çalışması gerektiğini söylüyor (ciddiyim daha önce kafama esmişti, sordum valla) (kol, omuz ve bacak) (amacım burda laf sokmak da değil ;) )

neyse ray allen cidden çok iyi, ama lakers alır gibi ;)

nasıl takip ettiğin belli oluyor ray geçen maç 13-0 attı ağırlık çalışmak ile body builder olunmaz biraz araştır mesaj atmadan önce

hmm allen 1 maçta 13te 0 atınca kötü oluyosa kabul ediyorum basketbolu takip etmiyorum ;) ben o cümleyi tüm kariyeri açısından söyledim ;) bir oyuncuyu tek maça göre değerlendiriyosun, öyle olmasa bile mesajından bu anlam çıkıyo ;)

forumdaş nba'deki basketbolcular hep body yapıyo ;) hatta basketbol turnuvalarında ABD'nin diğer takımları hızlı tempo oynayıp paramparça etmesinin temel nedeni bu ;) özellikle avrupa takımları body çalışması yerine taktik antreman yapıyo ama nba'de body 1. planda olduğu için hızlı tempo ve sert basketbol olayı bitiriyo ;)

Evet aynen oyle, nba takımlarının pek fazla taktık ıdman yapmamasının nedenı ıse oyuncuların zaten asmıs olması ve yogun mac trafıgıdır..

Idmanlarda genelde atletıklıge ve fızıkı kutleye yonelık.. Ozellıkle off season'larda..

Ben şahsen Bostondan yanayım. Lakers bana itici gelmeye başladı her sene aynı şey.. Kobe'ye ver o bi çaresine bakar mantığı sıkmaya başladı beni. Ama Boston öylemi adamlar takım oyunun bütün gerekliliklerini yerine getiriyorlar. Ben bugün Paul Pierce'dan bir patlama bekliyorum eğer Garnett'de geçen maç olduğu gibi devreye girebilirse Boston bu maçı alır.. Bu arada 5 dk kalmış yavaştan kaçıyorum ben :D

Hadi hadi izleyin macı.. :)

Bir elimde tel, gozum macta, uykulu haldeyim.. Sınava yaklasırken uyku duzenimi mahvetti bu nba..

Glen Davisin salyaları çok iyiydi :D:D:D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 06:38 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 06:30 ----------

Boston maçı aldı, Lakerscı arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum :D iyi sabahlar herkese..

Seride 2-2 ye geldi. Valla baya çekişmeli gidiyor. Nate Robinson kenardan gelerek bence iyi bir sayı üretti yanlış hatırlamıyorsam 12 sayı filan üretti. Bu maç Pierce geçen maçlardan daha iyiydi bence. Gerçi ilk maçda ürettiği sayıyı üretemedi ama 19 sayı bence çok önemliydi ki şu son 2 vasat maçından sonra. Diğer maç pazarı pazartesiye bağlayan gece 3 de arkadaşlar

kobe her daim yüksek performans gösterdiği için lakers maçlara 1-0 önde başlıyor zaten, fakat pierce bence çok özel bir oyuncu, nba daki birçok oyuncudan daha farklı ve ilginç bir stili var, pierce max kapasite ile oynadığı zaman diğer takım arkadaşlarıda max kapasiteye çıkıyor, bu çok önemli bir faktör, kobe her ne kadar takım oyununa eskisine nazaran çok daha fazla önem verip arkadaşlarını oyuna dahil etmeye çalışsa da , kobe'nin iyi olması ,bazen takımın geneline yansımıyor malesef, bunu shaq'lı kadro dağıldığından beri görüyoruz, her ne kadar odom,gasol gibi sağlam taşları bulunsa da kobe bazen yanlızkovboy olmaktan kurtulamıyor.Bu sebeple pierce'ın formda olduğu bir oyun neticeye çok etki eder

evet seri 2-2 ye geldi;
arkadaşlar bu üstteki yorumu hatırlıyormusunuz bir yerlerden :D:D:D
kobe 100 maçın 90'ında patlıyor işte bir tane patlayamadığı maç denk geldi ve lakers patladı...

Bu macın Boston'a gıtmesındekı en onemlı 2 faktor Glen Davıs ve Nate Robınson idi bence..

Dedıgınız gıbı Davıs ılk defa blok yemeden bu kadar ust uste sayı buldugu ıcın salya malya bırakmadı.. :D

Evet 5. maçda Boston öne geçti seri 3-2 ve bir daha ki maç L.A da. Valla Lakerslı oyunculara yuh diyorum 3. periyod hiç mi bir şey yapmaz bir takım kobe 19 sayı attı tek başına zaten başka sayı atanda yoktu. Yani şut atamıyorsan savunma yap bari o bile yok. Kobe 5 e 1 oynadı valla helal olsun ama yetmedi. Boston' da Kobe ye karşılık Pierce iyiydi 27 sayıyla oynadı. Fakat K. Garnett ilk maçların aksine oyununu ne kadar değiştirdi. Bence en önemli etkenlerden biriydi.

Back
Yukarı