L-karnitin-Cla-Bcaa kombinasyonu ile zayıflama günlüğüm

Herkese selamlar. Bu konumda sizlerle yeni aldığım
Hardline thermo L karnitin
Hardline CLA ONE
Hardline BCAA 4:1:! ATB6
takviyeleri ve 1250-1500 kcallik diyetimin ve 30-45 dk kardiyo + ağırlık antremanımın nasıl gittiğini iki günde bir buraya gireceğim . her iki günde bir sabah aç karna kaç kilo olduğumu buraya yazacağım hadi bakalım
başlangıç kilo 116.
Not: normalde yaptığım bu diyet ve antreman ile ayda ortalama 4-5 kilo veriyorum

Herkese selamlar. Bu konumda sizlerle yeni aldığım
Hardline thermo L karnitin
Hardline CLA ONE
Hardline BCAA 4:1:! ATB6
takviyeleri ve 1250-1500 kcallik diyetimin ve 30-45 dk kardiyo + ağırlık antremanımın nasıl gittiğini iki günde bir buraya gireceğim . her iki günde bir sabah aç karna kaç kilo olduğumu buraya yazacağım hadi bakalım
başlangıç kilo 116.
Not: normalde yaptığım bu diyet ve antreman ile ayda ortalama 4-5 kilo veriyorum
3.gün editi

kilo 115.1

yavaş yavaş ver hocam,, hızlıca kilo verirsen hem göbek yağları alttan sarkar hemde çok kas kaybı yaşarsın

yavaş yavaş ver hocam,, hızlıca kilo verirsen hem göbek yağları alttan sarkar hemde çok kas kaybı yaşarsın
sağolun öneriniz için . göbeğimde sarkma yokl (zaten alttan hafiften başlayacam sinyali veriyordu derken önünü kesip tekrar spora başladım) beni görenler zaten 90-95 fln diyor boyum 187cm hedefim 4-5 günde bir tartıya sabah aç karna çıktığım zaman 1 kg daha eksik olmak. 1250-1500 kcal arası bi diyetteyim protein ağırlıklı.

Back
Yukarı