L-Citrülin+Kahve karıştırılır mı?

Aslında başlık her seyi anlatıyor. L-Citrülin etkilerini anlatmaya gerek yok bence. Ancak etkisini daha da artırmak adına 20-25 gr kahve ile karıştırıp içsek sizce bir sorun olur mu?

Ben yüksek kafeinler birlikte tükettim. 200mg kafein+5-6gr citrulline.

Aklımda kalan ekstra bir şey hissettiğimi hatırlamıyorum. Her bünye farklı tabi. Ben sadece kendi tecrübemi aktardım. İsterseniz ilk başlarda küçük dozlarda başlayıp her gün azar azar artırabilirsiniz dozajı.

Ben thermo l carnitin 220 gr kafeini var + arjinin beta alanin ve bcaa ile bir tüketicem ölmezsem yazarım :D

bende de çok ağır çarpıntı ve burun kanaması yapmıştı. ama mct yağı ve kahveyi öneririm.
tskler[DOUBLEPOST=1553149526][/DOUBLEPOST]
Ben thermo l carnitin 220 gr kafeini var + arjinin beta alanin ve bcaa ile bir tüketicem ölmezsem yazarım :D

igormamı adlı üye arkadaş; ciddi sorunlar yaşamış. istersen bir değerlendir bu konuyu.. Ama gende kullanacam dıyorsan; ölmezsen yaz bari:):)

tskler[DOUBLEPOST=1553149526][/DOUBLEPOST]

igormamı adlı üye arkadaş; ciddi sorunlar yaşamış. istersen bir değerlendir bu konuyu.. Ama gende kullanacam dıyorsan; ölmezsen yaz bari:):)
Zaten arada deniyordum bi beta alaninle kartinin ekliyor olurcam extradan :) bir pre workoutta olan içerikler bunlar extra karnitin olur sadece :)

Yani bence endişe edecek dahi bir şey yok yazdıklarınızda.

Fakat 220gr değil mg'dır o. 220gr olsa duramazsınız.:innocent:

Back
Yukarı