Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar antreman sırasında L-carnitine yağ yakımında etkiliymiş bu aralar derslerden dolayı fazla yönelemiyorum spora 3 kilo açıgım var L-carnitine sizce kullanayımmı düşünceleriniz nedir veya kullanan varmı ? Şimdiden cevaplarını için teşekkür ederim.
1 ay kullandım haftada 5 gün antrenman yaptım antrenmanım 1 saat cardioydu.Protein diyeti yaptım 1 ayda 9 kilo verdim.Bayağı iyi terletiyor.Tavsiye ederim.(Hardline sıvı carnitine)
1 ay kullandım haftada 5 gün antrenman yaptım antrenmanım 1 saat cardioydu.Protein diyeti yaptım 1 ayda 9 kilo verdim.Bayağı iyi terletiyor.Tavsiye ederim.(Hardline sıvı carnitine)
derslerden dolayı fazla yönelemiyorum spora demişsin l carntine düzgün egzersiz + diyetle az da olsa etki yapar
l carnitineden çok fazla bir şey bekleme hayal kırıklığına uğrarsın