L-carnitine ve BCAA'nın birlikte kullanımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Delp10
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Delp10

Üye
Merhabalar
Sevgili abilerim ve kardeşlerim.
Bugün 2 sipariş verdim Scivation Xtend Bcaa ve Hardline L-Carnitine amacım kilo vermek vücuttaki kötü yağları atmak ayni zamanda da kas kütlemi korumak için. Sizlere sorum şu olacak; bu iki ürünü nasil kullanmalıyım? Ayni anda kullanmak sikinti yaratır mi ? Diyet de uyguluyorum ayni zamanda. Daha önce de vucud geliştirmeye uğraştım 6 ay boyunca sonra 4 ay yattım ve yeniden başladım 2 hafta oldu.
Boy: 1.70
Kilo:75

Ikisi birada elbette kullanilir.

Gerci biraz erken olmus senin icin, beslenmeni umarim oturtmussundur aksi takdirde cok da mucize urunler degiller.

Bcaa ni idman icinde yudumlayabilirsin veya idman oncesi ve sonrasi diye onerilen olcegi ikiye bolebilirsin.

L-carnitin ise idmandan 60 dakika kadar once alabilirsin ayrica arzu edilise kahvaltidan 1 saat kadar once eya kahvaltidan 2 saat kadar sonra alinabili ikinci porsion eklenecekse.

Ikisi birada elbette kullanilir.

Gerci biraz erken olmus senin icin, beslenmeni umarim oturtmussundur aksi takdirde cok da mucize urunler degiller.

Bcaa ni idman icinde yudumlayabilirsin veya idman oncesi ve sonrasi diye onerilen olcegi ikiye bolebilirsin.

L-carnitin ise idmandan 60 dakika kadar once alabilirsin ayrica arzu edilise kahvaltidan 1 saat kadar once eya kahvaltidan 2 saat kadar sonra alinabili ikinci porsion eklenecekse.

Yapılan araştırmalara göre, L-Carnitine nin yağ yakımında hiç bir etkisi yok. Sadece yaşlı insanlar da azıcık faydası oluyor. Bide kaliteli sperm. Bunları bir yerimden uydurmuyorum

Kaynak examines.com

Dostum bence onceligin beslenme seklin olmali ornegin intermittent fasting uygulayabilirsin yag yakimini ust duzeye cikarmana yardimci olur uzun sure ac kalacagin icin idman sirasinda bcaa kullanabilirsin

Back
Yukarı