L-Carnitine mi diğer ürünler mi

L-Carnitine almak istiyorum yağ yakıcı olarak fazla kilolarım var , araştırmalarım
L-Carnitine iyi oldugu gösterdi sizin tavsiyeniz varsa uyabilirim 60 kapsül 45 tl civarında alımda nelere dikkat etmem gerek veya siparişi nereden vermeliyim teşekkürler.

Ben ampul L-Carnitine kullandım multipower marka.Her ufak şişede 1800 mg carnitine vardı.Tavsiyem alacağın ürünün kaç mg olduğuna dikkat et.Kapsüllerin bazılarının mg düşük haberin olsun.

3000 mg var 20 kapsül 100 tl bu paraya değermi acaba veya Hardline Nutrition Burner 160 Tablet
var aynı etkiyi gösterirmi

Hardline burner'ı bilmiyorum kullanmadım.Senin 3000 mg dediğin Olimp marka sıvı o da güzeldir.Alacaksan imkanın var ise ya Multipower ampul al yada Olimp ampul.

imkan yok ama şartları zorlayacagım isveç diyeti ne başlayacagım yarın beraber kullanayım diyorum

İsveç diyeti , Hindistan diyetini bilmem ama sağlıklı bir diyet yaptın mı carnitine işe yarar yağ yakımında.

sağlıklı diyet diyorsun ama sağlıklı diyeti bilmek gerekir ürünüde pazartesi sipariş edecegim bakalım nasıl olacak detayını yazarım

sağlıklı diyet diyorsun ama sağlıklı diyeti bilmek gerekir ürünüde pazartesi sipariş edecegim bakalım nasıl olacak detayını yazarım

İşte sağlıklı bir diyet içinde forumda yazılanları okuman gerekir.Üründen memnun kalırsın önce beslenme konusunda forumda bol bol araştırma yap derim.

Back
Yukarı