L-Carnitine Çiğneme Tableti Yardım.

Beslenmene dikkat et, kilo vermek istiyorsa bu programa cardio ekle, kalori hesabı yap. Carnitine vs ye gerek yok 16 yaşındasın zaten canavaar gibi metabolizma hızın var.

Sabah 7.30 gibi okul yoluna düşüyorum :) Yürüyerek gitmeye başladım. Çok hızlı yürüyorum. Yaklaşık 1 saat yürüyorum. Okul ve dersane ağır olduğu için kardiyo eklemem zor oluyor.Evde Flexor hocanın verdiği egzersizleri yapıyorum anca. L-carnitine alıp biraz daha yağ yakmak istiyorum. Linkteki egzersizler yeterli enerjiyi harcamama yardımcı olur mu?

hersey yediğine bağlı yediklerinden fazla toplam enerji harcıyorsan kilo vereceksindir.

l carnitine ye para vermemeni öneririm. reklamlara kanıp satın alma sakın.

ben kullandım, elimde olduğu için arada kullanıyorum.

l karnitinin yağ yaktığı ispatlanamamış, l karnitinin gözle görülür 2 etkisi var;

1- fark edilebilir düzeyde terleme artıyor (bu yağ yakımı olarak yorumlanamıyor malesef)
2- bende kardio performansını arttırmıştı. daha tıkanmadan daha uzun süre koşmamı sağlamıştı sadece ilk kullandığımda... (belkide pleseboydu)

paran çoksa acıma yok harçlıklarını biriktirip alıcaksan sakın ha sakın :)

zayıflamak için gerekenler;
irade (hazır hiç bişey yemeyeceksin)
vucut için gerekli kaloriden biraz daha az almak (spor yapıyorsan proteinli beslenmek)
biraz daha fazla enerji harcamak için spor

l carnitine ye para vermemeni öneririm. reklamlara kanıp satın alma sakın.

ben kullandım, elimde olduğu için arada kullanıyorum.

l karnitinin yağ yaktığı ispatlanamamış, l karnitinin gözle görülür 2 etkisi var;

1- fark edilebilir düzeyde terleme artıyor (bu yağ yakımı olarak yorumlanamıyor malesef)
2- bende kardio performansını arttırmıştı. daha tıkanmadan daha uzun süre koşmamı sağlamıştı sadece ilk kullandığımda... (belkide pleseboydu)

paran çoksa acıma yok harçlıklarını biriktirip alıcaksan sakın ha sakın :)

zayıflamak için gerekenler;
irade (hazır hiç bişey yemeyeceksin)
vucut için gerekli kaloriden biraz daha az almak (spor yapıyorsan proteinli beslenmek)
biraz daha fazla enerji harcamak için spor
Çiğneme tabletini eczaneye sordum. 10-25TL arası birşeymiş. Bana uygun geldi. O yüzden almak istedim. Boy 1,70 kilo 56. Karnımda aşırı yağ yok. Göğüs kafesim çok belli oluyor.Karnımda düşük bel giymekten kaynaklanan yağ birikintisi var. Vücudumdan yağları yakarsam karın bölgemden de eksilir diye Carnitine almaya karar verdim. 2 ay daha beklicem. Biraz daha araştırma yapıcam. Yorumun için teşekkürler.

Back
Yukarı