Elifd61
Üye
Merhaba hemen hemen 1 haftadır düzenli l carnetine kullanıyorum haftanın 6 günü spor salonuna gidiyorum marka olarak big joy sports thermonator 2000 mg kullaniyorum spordan 30 dakika kadar once içip 30 dakika uzay yürüyüşü 30 dakika 4 dakika 7.5 ile 8 arası yürüyüş 2 bucuk dakika10 ile 10.5 arası koşuyorum sonrasinda 15 er dakika yatay ve dikey bisiklet yapıyorum ve 10 dakika karin bel ağırlığı ile bitiriyorum 1 saat kadarda yürüyüş yapıyorum salona gidip gelirken
Bu programla ne kadar verimli yağ yakılır
Yemeyede bağlı biliyorum beslenmem güzel yeterli protein aliyorum karbonhidratta aynı şekilde arada tabiki kaçamaklar oluyor ama buda ya light puding veya yulafli veya tam bugdayli biskuviler olabiliyor günde 1 2 parca %82 bitter çikolatada yiyorum su gunde2 buçuk litre civarı sade kahve ve yeşil çay tuketiyorum
Düşünceleriniz nelerdir yağ yakimi konusunda başarılı olabilirmiyim bu program ve l carnetine ile
Bu programla ne kadar verimli yağ yakılır
Yemeyede bağlı biliyorum beslenmem güzel yeterli protein aliyorum karbonhidratta aynı şekilde arada tabiki kaçamaklar oluyor ama buda ya light puding veya yulafli veya tam bugdayli biskuviler olabiliyor günde 1 2 parca %82 bitter çikolatada yiyorum su gunde2 buçuk litre civarı sade kahve ve yeşil çay tuketiyorum
Düşünceleriniz nelerdir yağ yakimi konusunda başarılı olabilirmiyim bu program ve l carnetine ile