mobo dedi:Gecen yazindada ayni seyi sormussun ve cevap gelmediginden yakinmissin, yeni baslik acmadan önce eski topikleri aramani öneririm.
Soruna cevap olarak; güzel bir dietle L-Carnitin kullanman basta yeterli olucaktir, kilo vermen yavasladigi zaman L-Carnitini birakip CLA kullan. Cardio hareketleri; kosma, tempolu yürüme, bisiklet, yüzme, kürek gibi aktivitilerdir. Sabah ac karna yaparsan daha etkili olur (en az 30dk yapilmalidir)
Bosbossy dedi:mobo dedi:Gecen yazindada ayni seyi sormussun ve cevap gelmediginden yakinmissin, yeni baslik acmadan önce eski topikleri aramani öneririm.
Soruna cevap olarak; güzel bir dietle L-Carnitin kullanman basta yeterli olucaktir, kilo vermen yavasladigi zaman L-Carnitini birakip CLA kullan. Cardio hareketleri; kosma, tempolu yürüme, bisiklet, yüzme, kürek gibi aktivitilerdir. Sabah ac karna yaparsan daha etkili olur (en az 30dk yapilmalidir)
Sağol arkadaşım aradığım cevap buydu işte. sağolsun kimse Şeyine takmadı bizi sen yardım ettin her şey için teşekkür ederim. Marka Olarak bi tavsiye varmı yoksa ben hardline'dan sipariş veriyorum hep.