reddragona
Üye
L-ARGININE mi yoksa L-GLUTAMİNE mi? Yalnız bir tanesini alabilirim şu anda. Hangisini tavsiye edersiniz. İki üründe GNC nin.
reddragona dedi:L-ARGININE mi yoksa L-GLUTAMİNE mi? Yalnız bir tanesini alabilirim şu anda. Hangisini tavsiye edersiniz. İki üründe GNC nin.
gnc urunlerı bence cok dusuk mılıgramlar ıcerıyor ve fıyat olarakta dıgerlerıne oranla coook yuksek.sen oncelıkle amacının ne olduguna karar vermelısın.tek basına argınıne sexuel bazda etkılı olacaktır.buda baska bır urun olmadan senı pek tatmın etmez.ama glutamın tek basına dahı kullanılsa gh sevıyende yarattıgı farklılık gozune carpacaktır.artı olarak şu soguk gunlerde senın ıcın vazgecılmez bır bagısıklık sıstemı gelıstırme gorevını ustlenecektır.reddragona dedi:L-ARGININE mi yoksa L-GLUTAMİNE mi? Yalnız bir tanesini alabilirim şu anda. Hangisini tavsiye edersiniz. İki üründe GNC nin.
ben tablet olayına herzaman karsıyım.eger o urunun pure olarak pıyasada satısı mevcutsa kapsul bosuna alma.hem daha pahalı,hemde cabuk bıtıyor.glutamın gunde 5 gramdan az alınırsa pek ıse yaramaz.benım tavsıyem tek basına kullanıyorsan antrenman sonrası al.reddragona dedi:Amerikan pazarına gittim, ancak fiyatlar epey yüksekti. Diğer markaların mg değerleri 2000 ile 1500 arasıydı. Gnc L-glutamine 1000 mg değerinde 50 tablet, 34 milyona aldım. Günde 1 tablet kullanılıyor. İnşallah bir yararı olur. 50 gün sonunda görücez![]()
taurin'in toz ya da tablet olarak satışı var mı? sadece kedi mamalarında ve enerji içeceklerinde gördüm ama toz-kapsül haline hiç rastlamadım...Sporcu Gidalarinda her zaman toz hali kullanimi tavsiye edilir..Hem daha natur,hem daha ucuz...
Glutamin de digerleri gibi,kombine kullanildiginda iyi etki yapar.(Creatin+glutamin+taurin+dextrose gibi)
Ama nasil kullanilirsa kullanilsin,en az 5 gr gunde kullanilmali ki tavsiye edilen doz 10gr-20gr /gundur.
Bence her dönemde cok uygun bir supplement ayrica Glutamine.sadece ben degil kullanan herkes pozitif etkisini soyledi ama yaninda mutlaka amino asit ve/veya protein tozu ,max etki icin creatine cok önemli...