Lütfen yardim edin bi göz atar misiniz ?? /KİLO

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yüzden kilo vermek mümkün mü veya sadece göbekten 90 kiloyum iri yariyim 1.78 boyum var 18 yaşindayim full evdeyim işe gitmiyorum okulumda yok evde hergün bilgisayar başindayim acaba şey evde kaö set olursa olsun program verebilen var mi ha bu arada bide kolaya çok düşknüm hergün 1 lt kolayi devirirm sabah akşam. Aburcubur düşkünüyüm ailemde şejer hastaligi var genetik bana bi yardimci olurmusunuz?? Nasil kilo verebilirim yanaklarimda boyun cevremde bolca et var gıdık da var lütfen.. Yicek tavsiyeleri programlar.

Nerden başlasam bilemedim :(
Bir kere herşeye bütün gün evde oturmayı bırakarak başlayabilirsin.
Abur cuburu kesmen gerekiyor kolayı kesmen gerekiyor. Basit şekerleri kesmeden hiçbir çaban sonuç vermeyecektir. Tanıyı kendin koymuşsun şeker hastalığı diye. Genetiği falan geçeceksin kendini kandırmayacaksın. Sen karbonhidratı kes 1 ay sonra nasıl bütün değerlerin normale dönüyor bakalım :)
Günde yapacağın 40-45 dklik tempolu yürüyüş (5,5-6km) yeterli olacaktır.

Kolayı kesemiyorsan zero iç bence, Bildiğim kadarıyla bölgesel zayıflama mümlün değil, Şeker almadan 2 gün dayanabilirsrn kriz gelmiyor (bende öyle oldu), body/tr de ilşad özkanın makalelerini oku zayıflama ve beslenme için, çalışma için de "sen bir enkazsın" diye bir programı var ben onunla başladım tabi bunlar sadece tavsiye ben sadece temel şeyleri biliyorum.

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

“Yardım”, “Şuna Bir Bakın”, “Böyle Yapsam mı?”, “Nasıl?”, “Birkaç Soru”, “Acil Yardım” ve bunların benzerleri, hiçbir açıklayıcılığı olmayan konular açmak yasaktır. Unutmayın ki, düzgün ve açıklayıcı konu başlığına sahip olmayan konular, hem arama işleminin etkinliğini azaltacak, hem de mesajınızın çok daha az kişi tarafından okunmasına neden olacaktır.

Not: Başlık açarken kural olmasa da sizlerden ricamız, forumun göze daha hoş görünmesi için kelimelerin sadece ilk harflerini büyük yazalım
Ör : “PROGRAMIM İÇİN TAVSİYELERİNİZ?” veya “programım için tavsiyeleriniz?” yerine “Programım İçin Tavsiyeleriniz?“ kullanalım

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı