lütfen yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar yaşım 20 boyum 1,86 kilom 58-60 kg arası değişiyor.
yukarıda verdiğim bilgilerden de anlaşılacağı gibi boyuma göre çok cılız bir yapım var. daha önce kilo almak istedim ancak hiç alamadım max çıkabildiğim kilo 61 ancak ne kdr düzenli beslenmeye çalışsam da aldığım kiloyu kısa zamanda geri verdim.şu anda 58 kg'ım zaman içerisinde boyum uzadı ancak kilom hep sabit kaldı. bir deri bir kemik deyiminin canlı örneğiyim. amacım hem düzgün ve kaslı hemde boyumla uyumlu bir kilom olsun. anlayacağınız evde çalışarak vücut yapmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum. ancak konuya çok yakın olmadığım için lütfen açıklamaktan üşenmeyin. şimdiden çok teşekkür ederim.
not: evde kapı barfiks aleti mevcut. onun dışında dambıl seti almayı düşünüyorumdumbelllls.

öğrenciyim derslerden vakit bulup spor salonuna gidicek ve orda geçiricek vakit bulabileceğimi sanmıyorum. benim için önemli olan vakit değil 1 ayda olacağına 2 ayda olsun. ama artık kilo almak istiyorum ve bu cılız görüntümden kurtulmak istiyorum.

1-2 ayda olacak iş değil sabret bende öğrenciyim dersanemde var ama günde 1 saatimide kendime ayırabiliyorum.. 5 ayda 14 kilo aldım.. beslenmeni düzene sok düzenli çalışma ve uyku ile çok rahat alırsın kiloyu

üni. öğrencisiyim derslerim ağır. şehir merkezine 8-10 km uzaklıkta kalıyorum o yüzden merkeze spor salonuna gitmesi sıkıntı.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı