Lütfen işin bilen arkdaşlar aydinlatsin beni

bykoyuncu

Yeni Üye
MERHABA

ARKADAŞLAR BEN 2 AYDIR BAŞLADIM BOYUM 1.82 KİLOM 84 ÖNCELİKLE BAYA BİR GÖBEGİM VAR BENİM TAKVİYE OLARAK HANGİ İLAÇLARI KULLANMAM GEREK PROTEİN TOZUMU,AMİNO ASİT Mİ ,YAĞ YAKICIMI LÜTFEN BİRİ BANA YOL GÖSTERSİN VE İLAÇ TAVSİYESİNDE BULUNSUN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM weightlifter

MERHABA

ARKADAŞLAR BEN 2 AYDIR BAŞLADIM BOYUM 1.82 KİLOM 84 ÖNCELİKLE BAYA BİR GÖBEGİM VAR BENİM TAKVİYE OLARAK HANGİ İLAÇLARI KULLANMAM GEREK PROTEİN TOZUMU,AMİNO ASİT Mİ ,YAĞ YAKICIMI LÜTFEN BİRİ BANA YOL GÖSTERSİN VE İLAÇ TAVSİYESİNDE BULUNSUN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM weightlifter

O bahsettikleriniz ilac degil bir kere.

Ilac kavramini kapsayan maddeler cok daha farkli.

Öncelikle bahsettiğin ürünler ilaç değildir,vg de destekleyici ürünlerdir.Kilo boy oranına bakılırsa çokta göbek olduğu döylenemez,ama hiç olmasın diyor isen yinede hiç birşey kullanam derim,sıkı idman ve düzenli beslenme ( diyet şart) verebilirsin fazla kilolarını.

???

öncelikle bahsettiğin ürünler ilaç değildir,vg de destekleyici ürünlerdir.kilo boy oranına bakılırsa çokta göbek olduğu döylenemez,ama hiç olmasın diyor isen yinede hiç birşey kullanam derim,sıkı idman ve düzenli beslenme ( diyet şart) verebilirsin fazla kilolarını.

günde 5 kilo metre yürüyüş yapiyorum fakat günün 9 saati yerimden hiç kalmiyorum o benim için kötü ama benim yağlarimi yakmam da ve çabuk gelişim sağlamasinda yardimci amino asit lazim bilmiyorum kafam çok karişik

günde 5 kilo metre yürüyüş yapiyorum fakat günün 9 saati yerimden hiç kalmiyorum o benim için kötü ama benim yağlarimi yakmam da ve çabuk gelişim sağlamasinda yardimci amino asit lazim bilmiyorum kafam çok karişik

Yağ yakmak istiyorsan illaki supplement almak istiyorum daha hızlı olsun dıyosan karnitin kullan

Back
Yukarı