Lütfen bir cevap artık :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cmo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

cmo

Üye
BILIYORUM SIKILDINIZ AMA LUTFEN SORULARIMA CEVAP ALMAK ISTIYORUM. BU KADAR BILINCSIZ CALISTIKTAN SONRA...

Tekrar tekrar ve tekrar merhaba,
94 yılı Ocak dogumluyum. Boyum 1.85, kilom ise 80.

Sorularım sunlar :

Eylul 2008'de 70 olan kilom, fitness'a baslamam ile 1-2 ay once 80 oldu. Cok duzenli gitmedim. Cok duzensiz de gitmedim :)

Programım cok bilincsizceydi, haftaici her gun,
bench press 3*10,
lat pull down (genis tutus, enseye) 3*10
concentration curl 3*max
incline mekik sehpasında 3*30 (ustume agırlık koyarak)

calıstım.

Amacım boyum ve kilom nedeniyle cok zayıf gorunen vucudumu biraz olsun sekle sokmaktı. Anatomim cok elverissiz, bel kemiklerim genis, bu yuzden ücgen diye tabir edilen vucuda kavusmam cok zordu.

İlgili fotografları ekliyorum.

Ayrıca fotograflarda da gorundugu gibi bicepsimi biraz daha dirsege yakınlastırmak istiyorum, anlayacagınız uzatmaya calısıyorum fakat olmuyor, hammer curl hareketiyle..

Ayrıca karsıdan bakıldıgında cok ince kollarım, nasıl iyi bir gorunume kavusturabilirim kollarımı?

Cok tesekkur ederim simdiden.
DSC_1401.JPG

Eklentiler

• DSC_1386.JPG
    DSC_1386.JPG
    137,6 KB · Görüntüleme: 385
  • DSC_1395.JPG
    DSC_1395.JPG
    167 KB · Görüntüleme: 426
  • DSC_1398.JPG
    DSC_1398.JPG
    193,5 KB · Görüntüleme: 396
  • DSC_1407.JPG
    DSC_1407.JPG
    133,7 KB · Görüntüleme: 336
  • DSC_1414.JPG
    DSC_1414.JPG
    237,7 KB · Görüntüleme: 405
  • DSC_1415.JPG
    DSC_1415.JPG
    227,7 KB · Görüntüleme: 388
  • DSC_1417.JPG
    DSC_1417.JPG
    226,2 KB · Görüntüleme: 390
  • DSC_1418.JPG
    DSC_1418.JPG
    107,4 KB · Görüntüleme: 386
  • DSC_1420.JPG
    DSC_1420.JPG
    154,3 KB · Görüntüleme: 388
Tabiki, her bb ye başlayan gibi sende düzenli gidebileceğin bir salon, düzenli çalışabileceğin bir program ve en önemliside düzenli-sağlıklı beslenebileceğin birde kendine özgü diyet hazırlaman gerekiyor. Yağ oranında gerçekten düşük gibi, bu konuda biraz şanslısın. İyi çalışmalar.

Evet yag oranım bana da dusuk geliyor. Yapabilecegim herhangi birsey var mı vucudumu adam edebilecegim?

Program ve diyet nasıl hazırlanır bilmiyorum. En onemlisi kanatlar, gogus, ve kollar benim icin.

Sadece fit guzel ücgen bir vucudum olsun istiyorum..

belin kalın duruyor... göğüs bel basen ölçülerin neler???

belin kalın gibi... yani üçgen olması zor gibi ama boyun 185cm... ben olsam yüzerdim bol bol imkanın varsa... 190a yakın belki de daha fazla boyun olur herhalde 18 yaşında...

Hic olcemedim henuz, yuzme sporunu bu yaz yapmayı dusunuyorum. Fakat yine bir programım yok, boyum evet 190a ulasabilir, 3 yasındayken gittigimiz bir fizyoterapist boyumun 1.93 olacagını soylemis ortalama, ona yakın birsey olur herhalde. Ücgen olmak bir hayal fakat yine de duzgun gorunsun istiyorum vucudum..

Programım bile yok henuz :(

kardeş belinde yağ var gibi görünüyor buradan ama ilk önce bi diyete girmelisin bence

Belimdeki yag goruntusu su nedenden dolayı :

Kemikler belin en altında bulunuyor, ve genis oldugu icin, oradaki deri, kemige gore bir sekil alıyor. Yani bir lastik gibi dusunun, iyice gerip civi cakın. Ondaki gibi aynen. Kemiklere gore sekil alıyor belim :(

kemiklere göre şekil aldığını söylesen de 3. fotoğrafında gördüğüm kadarıyla bel kemiğinin üstünde yağlanma var o yağı yaktığın takdirde elbette daha estetik bir görünüme ulaşacaksın..biraz da omuz ve kanat çalıştınmı daha üçgen bir vücuda sahip olabilirsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı