Merhaba arkadaşlar, bir kaç soru sormak istiyorum, bilmediğim konulardan, ben body ye daha düzgün bir fiziğe sahip olmak için yazıldım, yani şişirme gibi niyetim yok, sorun şuki göğüs tarafı biraz daha kilolu, jinekomasti olduğunu nedense düşünmüyorum, göğüs ucları değilde biraz kilolu gibi duruyor, çokda kilolu birisi değilim,hatda kilolu değilim.
Şimdi sizden yardımlarınızı isteyeceğim konulardan birisi, göğüs tarafıındaki yağları hangi aletle erite bilirim? korkum eriterken dahada şişirmem göğüsü, hangi aleti kullanmamamı öneririrsiniz?.
şöyle birşey söylesem, hangi aletlere ağırlık vermem gerektiğini? bu aletleri yazsanız nede güzel olur
, ne kadar ağırlığa yüklenmem gerektiğini felan deseniz, amacım düz bir bedene, şişirme gibi niyetim yok doğrusu.
Şimdi sizden yardımlarınızı isteyeceğim konulardan birisi, göğüs tarafıındaki yağları hangi aletle erite bilirim? korkum eriterken dahada şişirmem göğüsü, hangi aleti kullanmamamı öneririrsiniz?.
şöyle birşey söylesem, hangi aletlere ağırlık vermem gerektiğini? bu aletleri yazsanız nede güzel olur