Lütfen antrenman için yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Knicli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Knicli

Üye
Merhaba arkadaşlar,
bir süre önce kilolarım rahatsız ettigi için bu spora başladım. Daha önce 5yıl basketbol biraz boks çok önceride bisiklet, atletizm, yüzme, tekvando girisimlerim olmustu.Uzun vadede basketbol oynadım.
Ve sporcu zamanlarımda 1.90 boyda 95 kilo oldugum zamanlarida bilirim ama ciddi şekilli bir vucudum vardi. Şimdilerde 116 lari gördüğüm oldu. En son 105 kiloydum ve bildiginiz şişman kıvamına yuruyordum. Hani meme baslari yukari dönük göbeği onde gidenlerden gibiydim.
Yaşadığım yerde spor salonuna yazildim ama hocalar besyocu ve spor salonu gun boyu sadece cardio yapan adamlarla dolu. Daha onceki bb deneyimlerim sporcu geçmişim ve form sayesinde 1 ay çalıştım. 2 ay programınıda yine formdan uyarlayacagım ama salon bir gün erkeklere bir gün bayanlara bb de ileri seviye arkadaşların yardimina cok ihtiyacım var.

1 aydır her hangi bir ek gıda vs. Almadığımı belirtmek isterim ve son 1 hafta da, gitmedim 1 aylık degerlendirmem ve çalışmam şu şekilde:
26.03.2014
Omuz 115 cm
Gögüs 108 cm
Karın 103 cm
Kol 36 cm
Bacak 54 cm
Kilo 105

23.04.2014
Omuz 120 cm
Gögüs 111 cm
Karın 98 cm
Bacak 60 cm
Kol 37 cm
Kilo 92
Antrenmana son iki haftasında karın ekledim. Antrenmanımda şu şekilde:
Göğüs
Bench press
Butterfly

Omuz
Military press
Lateral

Kol
Barbell curl
Triceps pushdowns

Sırt
Wide-grip lat pulldown
Seated (cable) row

Bel
Supermens
Deadlifts
Suitcase dead

Karın
Vacuum
Crunch (egimli sehpada mekik)
Cable crunch

Oblic
High to low cable woodcopper
Saxon side bends
Oblic crunch

Bacak
Leg extension
Leg curl
3 set 12x10x8 seklinde her bir hareketin çalışma ağırlık degeri farkli.
Bu arada salonda halter yok bench için makine var onunda sehpası sabit yani incline decline için Şansım yok ama getirtireceklermis yine halter iceren diger hareketleri dumbellarla idare ediyoruz.
Ikinci ay antrenman planimda hazir gibi ama sorun şu ki bir gun gidip bir gün gidemeyecegim.
Sizce 2.nci ay antrenmanım nasıl olmalı?

Back
Yukarı