Selamlar arkadaşlar üniye hazırlanırken vücut geliştirmeye başladım yaklaşık 1 sene yaptım başlangıçta aşırı kiloluydum 87 kiloydum daha sonra 71 e düştüm ve ilerleyen zamanlarda 76 kiloya çıkarak güzel bir görünüm kazanmıştım fakat ünide kyk yurdunda kaldığım içim salonu bırakmak zorunda kaldım yurtta ve okulda çıkan yemeklerle besleniyordum 1 dönemin sonunda 68 kiloya düştüm kaslarım eridi S beden giysiler bile bol gelmeye başlayınca moralim iyice bozuldu. 2. dönem tekrar salona başlıyacağım yurtlarda yemek yapma gibi bir şansım olmadığından evde kalan arkadaşlarımdan rica ettim yemeğimi onlarda hazırlayacağım.Bulk proğramı uygulayacağım kafamda bir proğram hazırladım burada paylaşmak istiyorum bulk için yeterlimidir yardımcı olursanız sevinirim bütçem kısıtlı olduğu için supplement sadece bcaa alabiliyorum.
Kahvaltı : 6 yumurta 3 tam 3 beyazı 75 gram yulaf süt bal karışımı
Ara Öğün : 50 gram kuruyemiş
Öğle Ant. Öncesi : 200 gram pirinç 200 gram haşlama tavuk göğsü
Ant. Sonrası : 200 gram pirinç 200 gram haşlama tavuk göğsü
Akşam : Gramajını bilemiyorum yurtta çıkan pilav ve tavuk butu.
Haftanın 3 günü salon açık günlük böyle bir proğram hazırladım bulkta kalori olarak ortalama 3000 e çıkmam gerekiyor ama malesef eldeki imkanlar buna yetiyor ortalama 2500 kalori 150 gram protein 275-300 civarı karbonhidrat alıyorum bu proğramla işimi görürmü sizce ?
Kahvaltı : 6 yumurta 3 tam 3 beyazı 75 gram yulaf süt bal karışımı
Öğle Ant. Öncesi : 200 gram pirinç 200 gram haşlama tavuk göğsü
Ant. Sonrası : 200 gram pirinç 200 gram haşlama tavuk göğsü
Akşam : Gramajını bilemiyorum yurtta çıkan pilav ve tavuk butu.
Haftanın 3 günü salon açık günlük böyle bir proğram hazırladım bulkta kalori olarak ortalama 3000 e çıkmam gerekiyor ama malesef eldeki imkanlar buna yetiyor ortalama 2500 kalori 150 gram protein 275-300 civarı karbonhidrat alıyorum bu proğramla işimi görürmü sizce ?