Kuvvetli ama sorunlu biceps

Vucudum ve bicepslerim kuvvetli ama sıkıntı var ki bicepslerin kolu büküp kastıgın üstü yumusak geliyor ele, halbuki son derece kuvvetlidir kilo kaldırma konusunda , hangi egzersizleri öneriyorsunuz?

Yağ oranın düştükçe o yumuşak doku da azalacaktır. Kol çalışmalarındaki tekrar sayılarını 10'un altına düşürmemeni tavsiye ederim.

Sağol 6kg lık dumbelle tek set 110 tekrar yapıyorum veya bench de 70kg*7 yapıyorum ama buna rağmen sıkılaşmıyor elimle yoklayınca yağ olmadıgını hissediyorum sonucta kasıyorum bicepsi ama üst et yumuşak neden böyle bi durum var hastalık olabilirmi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağol bilader 6kg lık dumbelle tek set 110 tekrar yapıyorum veya bench de 70kg*7 yapıyorum ama buna rağmen sıkılaşmıyor elimle yoklayınca yağ olmadıgını hissediyorum sonucta kasıyorum bicepsi ama üst et yumuşak neden böyle bi durum var hastalık olabilirmi ?
Öncelikle forumu bolca okumanızı tavsiye ederim; çünkü 110! tekrar yapmak demek sürantrenede altın çağı yaşamak demek olur herhalde :)
Bicepsinizin yumuşak olma durumu genetik olabilir.
Biceps bölgemde damarlar çıkmış olmasına rağmen var gücümle kasmama rağmen yine de çok sertleşmiyor. Elime dumbell alıp çalışırken çok sert oluyor ama sıkarken o sertliği bir türlü yakalayamıyorum. Artık genetik bir durum mudur yoksa bicepsimi sıkmayı mı bilmiyorum ama kaç senedir bu sporu yapıyorum, en yağlı olduğum dönemde de en yağsız olduğum dönemde de bicepsim hep yumuşaktı, tricepsim ise en yağlı olduğu zamanda bile sıktığımda demir gibiydi :confused:
Ve bu durum hareketle falan da geçmiyor. Böyle kabullenmek gerekiyor belki de durumu:confused:

sürantrenede altın çağı yaşamak demek olur herhalde :)

bilader öyle inanılmaz zorlanarak yaptıgım birşey değil ama üstleri yumusak,genetik de olsa bi çözümü vardır muhakkak,kas içine su toplanması olabilirmi ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 02:39 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 02:36 ----------

kas kutlenı arttır ve kardıo antrenmanlarına onem ver ve beslenmenı duzenle cunku yumusak gelmesının sebebı su ve yag tutumu

Bunu kesin söylüyorsan,su tutumu bi hastalıktır?Doktoramı gitmeli ?

bilader öyle inanılmaz zorlanarak yaptıgım birşey değil ama üstleri yumusak,genetik de olsa bi çözümü vardır muhakkak,kas içine su toplanması olabilirmi ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 02:39 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 02:36 ----------

Bunu kesin söylüyorsan,su tutumu bi hastalıktır?Doktoramı gitmeli ?

su tutumu neden hastalık olsun tuzu kes beslenmene ozen goster su tutumun azalcaktır . beslenmen duzgun olmadıgı ve dogru antrenman yapmadıgın ıcın derı altında su bırıkıyor (kısa ozetı)bu kadar basıt bunun cozumu ıse tuzu kesmen ve beslenmene ozen gostermen . ve ole 110 tekrarla antrenman olmaz maks 20 tekrar yap . o skeıld ene kas kutlen artar nede bırsey sırf bosa yorgunluk

ve forumu az oku cunku sorunun yok ne bıcepsınde nede baska bır kasında aslında hıc osrunun yok tek sorun bu konular hakkındakı bılgı eksıklıgı forumu bır sure okursan cozulcektır bınlerce baslık ve konu var

Back
Yukarı