• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Kutlukan Yarışma Hazırlık Fotoları

Son düzenleme:
Boyle bır vucuda yorum yapmak bana dusmez =)

Tebrık ederım cok guzel olmus vucudun

Basarılarının devamını dılerim

Selam;

Sevgili kutlukan,

Gayet hoş, ve ılımlı bir müsabaka dönemi geçirmişsiniz... Benim de ileriye dönük hedeflerimin arasında fitness yarışmaları var. Umarım bende o podyuma çıkarım.

Malum önce kariyer düzenlemesi yapmam lazım. Konu dışı olmasın.

Gerçekten başarınız bence önemli. Bildiğim kadarıyla ilk yarışmanız. Eğer değilse düzeltirseniz daha sağlık bir geri bildirim yollarım kendi adıma. Sizin adınıza kendim 3. olmuşum kadar sevindim.

Böyle sporcular olduğu sürece, bu mutluluklar hep katlanarak büyür inancındayım.

İyi günler diler, esenlikle kalmanızı temenni ederim.

Saygılarımla,

hayatının diyetini yapmışsın tertip.zaten yarışmadan 2 hafta önce yeterli derinliği yapmıştın.bence bir sonraki yarışta sikleti arttırırsın.senin motor bu saatten sonra soğumaz artık.

emeğin karşılığı alınmış gayet güzel bir vücut tebrik ederim

d.n: her ne kadar güzel müsabık vücudun olsada aynı boxer dan giyiyoruz bim boxer artisliğe gerek yok :D :D

Başarılar...

Gercekten takdiri hakeden bir gelisim ve basari gostermis Kutlukan.
Her nekadar forumda bolca konusulsa tartisilsa da genel olarak, ben Kutlukan'in yarismaya hazirlik surecini merak ettim, hem boylece ilerde yarisma ve yarismalara katilmayi dusunen bircok arkadasimiza da ornek olur.
Genel olarak beslenme duzeni, antremanlarindan ne kadar sure bulk devam edip definasyona gectigi gibi.
Tesekkurler

Gercekten takdiri hakeden bir gelisim ve basari gostermis Kutlukan.
Her nekadar forumda bolca konusulsa tartisilsa da genel olarak, ben Kutlukan'in yarismaya hazirlik surecini merak ettim, hem boylece ilerde yarisma ve yarismalara katilmayi dusunen bircok arkadasimiza da ornek olur.
Genel olarak beslenme duzeni, antremanlarindan ne kadar sure bulk devam edip definasyona gectigi gibi.
Tesekkurler

genel olarak pirinç lapası ve tavuk göğsü ağırlıklı bir diyet uyguladım,haşlanmış sebze ve bol meyveyi son bir aya kadar aldım son 20 gün kala meyveyi de kestim arada 1 elma hafatad 1 kaçamak yaptım...tükettiğim cola zero kahve ve çayın haddi hesabı yoktu ama en zoru son 3 gün susuzluktu maalesef:) antrenman işi kolaydı başımızda serkan aktaş olunca eksiklerimize göre yönlendirdi hep beslenmeyi de onunla ayarladık zaten insana dışardan birinin gözlemlemesi daha iyi oluyor hep...seneye inşallah bu yarışmadan aldığımız derslerle daha iyi çıkıcaz...
Ama en önemli konu moda girmek yaniş kendini kilitlemek bunu yapamayacaksanız çok zor diyet ben sosyal hayatı falan unuttum neredeyse yarışmadan 1 hafta önce oğlumun sünnet düğünü vardı onunla bile fazla ilgilenemdim:)

Allah bagıslasın kutlukan cocukların sanırım.. Yanındakının durusundan anlıyoruz kı velıahttın sımdıden moda gırmıs =))

2013 Eylül ayı hazırlıklarına start verdim yavaştan hayırlısı bakalım...

Eklentiler

• aaaaa.jpg
    aaaaa.jpg
    103 KB · Görüntüleme: 523
  • aaaaaaa.jpg
    aaaaaaa.jpg
    79,4 KB · Görüntüleme: 516
  • aaaaaaaa.jpg
    aaaaaaaa.jpg
    84,7 KB · Görüntüleme: 535
inş. başarılı olursun
burdan bizide fotolarınla bilgilendirirsen sevinirim