Evet bende bu kuru etin tadına varmıştım, yabancı bir kız arkadaşım vardı yurtdışına gittiğinde getiriyordu, Beef Jerky olarak geçiyor, oldukça sert bir meze, alkolle gerçekten güzel gidiyor, içkiyle aram olmadığı halde bununla beraber bira güzel gidiyordu, yalnız tarif olarak Guardbody'nin dediği gibi ince uzun yapıdaydı, zaten şimdi baktımda Wikipedia'ya türlü türlüsü varmış, pestil gibi olanı da var, baharatlama, isle tütsüleme gibi değişik yöntemlerle yapılabiliyormuş.
Bu arada ben tatmadım ama eti ya da bir diğer büyük marka et içeren bir ürün çıkardı, alıpta denemek fırsat olmadı.
Büyük potansiyeli olan bir ürün ama bizim ülkede nedense tütsülenmiş ürünlere merak pek yok, belkide sunulmadığı içindir.
Çalıştığım yerin çevresinde de bir bakkalda yazıyor "kuru et bulunur" diye ama açık mamul olduğu için güvenip deneyemedim, bilindik yerden almak lazım.
Son düzenleme: 31 Temmuz 2008