kuru çökelek

arkadaşlar geçen internetten kuru çökeleğin besin değerine baktım gerçekten çok iyi 100 gr 54 gr protein içeriyormuş,pek inanamadım,o kadar olmasa bile o orana yakımsa dahi çok iyi değerler,biz senelerdir nrden lor peyniri,yumurta yeriz ki,çökelek hem daha ucuz hem daha fazla proteine sahip hemen aldım kilosunu 8 tl ye aldım bence çok iyi fiyat

54 biraz abarti sanirim :) ama temel sporcu gidalarindan biri olmali, kahvaltida Ana yemeklerin yaninda cok guzel gider, sanirim 100gr da 30-35gr protein iceriyor, ayni zamanda calsium deposu! Ozellikle 15/20 yas arasdindaki gencler icin cok cok iyi

Sent from my Nexus 9 using Tapatalk

54 biraz abarti sanirim :) ama temel sporcu gidalarindan biri olmali, kahvaltida Ana yemeklerin yaninda cok guzel gider, sanirim 100gr da 30-35gr protein iceriyor, ayni zamanda calsium deposu! Ozellikle 15/20 yas arasdindaki gencler icin cok cok iyi

Sent from my Nexus 9 using Tapatalk
evet bana da biraz abartı geldi ama kuru çökeleğin yaş çökeleğe gõre besin değeri daha fazla,peynircilerden açık aldığım için besin değerini tam olarak yazamıyorum,bilen arkadaşlar varsa da yazmalarını rica ederim,iyi sporlar.

Back
Yukarı