mertoz9
Üye
Spora beraber gittiğim arkadaşım söylemişti yağ yaktığını. Mucize beklemiyorum tabii ki ama bende sorgulamadan aldım öğlenleri yulaf ezmesi ile beraber yiyorum, yiyoruz. Son zamanlarda iyice kafama takıldı. Fazla miktarda alınması tabii ki zararlı ama yağ yakıyor mu merak ediyorum. Farklı sitelerde biraz araştırdım ve çoğu spor açısından bakmadan faydalarını yazmıştı. Sadece şöyle bir cümle gördüm; "Kan yapar ve vücudu şişmanlatır."
Spora gittiğim günlerde kaseye önce yulaf ezmesi sonra üstünü kapatacak kadar kuru üzüm katıyorum. Spora gitmediğim günlerde de supplement yerine yoğurtla yine yaklaşık aynı miktarda karıştırarak yiyorum. Meyveli yoğurtmuş gibi
Sadece bazı spor günleri hem yulafla hem de yoğurtla yediğim oluyor ama 150-200 gramı çok da geçtiğini düşünmüyorum.
Tekrar soruya dönersek yağ yakıyor mu? Yani eğer öyle bir etkisi yoksa ben bunu 6-7 aydır her gün yiyorum. HIIT yapıyorum güzel de yağ yaktım ama zararı varsa kesebilirim
Yardımcı olursanız çok sevinirim
Spora gittiğim günlerde kaseye önce yulaf ezmesi sonra üstünü kapatacak kadar kuru üzüm katıyorum. Spora gitmediğim günlerde de supplement yerine yoğurtla yine yaklaşık aynı miktarda karıştırarak yiyorum. Meyveli yoğurtmuş gibi

Tekrar soruya dönersek yağ yakıyor mu? Yani eğer öyle bir etkisi yoksa ben bunu 6-7 aydır her gün yiyorum. HIIT yapıyorum güzel de yağ yaktım ama zararı varsa kesebilirim

Yardımcı olursanız çok sevinirim