Kullanmalı mıyım yardım

Arkadaşlar merhaba,
foruma yeni katıldım size bir şey danışmak istiyorum. Belki bu konudan bınlerce açılmıştır ancak benım kafamda hala soru işaretleri var. 2 yıldır fitness yapıyorum ama düzenli değil. Mesela 3 ay yapıp 2 ay bırakıyorum gibi. Bu sene tekrardan başladım ve düzenli yapmaya karar verdim. Şu an 2. ayımdayım protein tozu almaya karar verdim. Konuyu açma sebebim de bu.
Boyum; 178 kilom 72
Protein almamın bi zararı olur mu sizce almayalı mıyım veya alırsam hangısınden almalıyım? Burada çok daha bilgili arkadaşlar olduğu için danışmak istedim cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Bu yazınki halim.
10421211_10202883672947632_3545174833212314822_n.jpg

Bu da şu anki halim
1901847_10204033061161619_8200397242860838543_n.jpg

Protein tozu hiçbir şekilde zararı değil ancak günde 2-3 ölçekten fazla alırsan karaciğere tabi ki zarar verir. Herşeyin fazlası zarardır.
Ayrıca vücudun şuan fit. İstersen on numara olabilirsin. Alt göbekde yağlanman yok. Hatta yağ oranın bile az gibi öyle görünüyor.
Çok iyi antrenman, devamlılık ve beslenme ile on numara vücut yapabilirsin. Protein tozunu antrenman sonrası 200 ml suya 1 ölçek koyarak içebilirsin.
Protein markası olarak da Optimum Gold whey öneririm :)

Protein tozu hiçbir şekilde zararı değil ancak günde 2-3 ölçekten fazla alırsan karaciğere tabi ki zarar verir. Herşeyin fazlası zarardır.
Ayrıca vücudun şuan fit. İstersen on numara olabilirsin. Alt göbekde yağlanman yok. Hatta yağ oranın bile az gibi öyle görünüyor.
Çok iyi antrenman, devamlılık ve beslenme ile on numara vücut yapabilirsin. Protein tozunu antrenman sonrası 200 ml suya 1 ölçek koyarak içebilirsin.
Protein markası olarak da Optimum Gold whey öneririm :)
teşekkür ederim hocam.
yağ oranım evet az. birazcık daha hacım kazanmak ıstıyorum. optımumu araştırdım ancak geçen spor hocama sordum infinitelabs diye bir marka önerdi. Amerikan malıymış üst düzey diyorlar. o da kafama yattı:)

teşekkür ederim hocam.
yağ oranım evet az. birazcık daha hacım kazanmak ıstıyorum. optımumu araştırdım ancak geçen spor hocama sordum infinitelabs diye bir marka önerdi. Amerikan malıymış üst düzey diyorlar. ona da kafama yattı:)
Her marka türkiye de yok malesef. Şuan türkiye ye giren en kaliteli marka optimum ve muscletech.
Optimum bayadır kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok. Tadı da on numara. Dediğin markayı duymadım hiç. Türkiye de varmı onu da bilmiyorum :)
Hacim kazanmak için bulk dönemine girmen gerek hemen. Karbonhidrat'ı arttırman gerek. Kaliteli karbonhidrat yemen gerek. lapa pilav (yağsız), yağsız makarna, yulaf gibi. araştırırsan bulabilirsin :) iyi çalışmalar

hacim için bsn de alabilirsin hocam. protein miktarı az ama içinde bulunan karbonhidrat miktarıyla hacimlenmene daha çok yardımcı olur gibi.

keşke konuyu 16 kere açmasaydın[DOUBLEPOST=1421354527][/DOUBLEPOST]ve beslenme olmadan toz hiç bi işe yaramaz toz %10 sa beslenme %90 dır

Back
Yukarı