kullandıklarım ve kullanacaklarım.

hallowed

Üye
beyler yeni sayılırım. size kullandığım ve kullanacaklarım supplementler hakkında bişeyler sormak istiyorum.

weider amino 2200 ve hardline whey 3 matrix kullanıyorum. aminoyu antrenman öncesi ve sonrası 3 er kapsül alıyorum ve antrenman sonrası aminodan bi süre sonra whey3 matrix. birde şunları almayı düşünüyorum ne dersiniz ?

hardline kgt
dymatize super amino likit.

kgt yi antrenmandan 1 saat önce alıp ardından amino tablet yutmayı düşünüyorum ne dersiniz ?

antrenman sonrası ise dymatize likit amino yu kullanıp sonra protein tozu yani whey 3 matrix. uygunmudur ?

birde başka öneriniz varmıdır ?

Nox ürün kullanacağını söylemiştin...?
Likit amino iyi tercih (sürekliliği olacaksa ne mutlu sana)

İyi kombinasyon dene faydasını görürsün.

birisi nox sperm sayısını düşürüyo felan yazmış. korktum bende. kgt ile hacim alırım diye düşündüm ama

birisi nox sperm sayısını düşürüyo felan yazmış. korktum bende. kgt ile hacim alırım diye düşündüm ama

Yok öyle birşey
Nox sperm sayısını düşürmesi imkansız
Neden
Nox dediğimiz supplement içeriğini dikkat ederseniz içindeki maddeler tam tersine sizin hareketlendiren maddelerdir ki her nox için temel madde olarak bulunan arjinin ise sperm sayısını arttırdığını her kez yazmıştır.Kaldıki diğer etken maddeler creatin, taurin, ornitin vs. bu maddeler temel amino asitlerdir.Bu maddeler sperm sayısını düşürdüğüne dair bir açıklama yada belge olsun bende bodybuldungi bırakıp pinpon oynarım başkada bir şey demiyorum.

Yok öyle birşey
Nox sperm sayısını düşürmesi imkansız
Neden
Nox dediğimiz supplement içeriğini dikkat ederseniz içindeki maddeler tam tersine sizin hareketlendiren maddelerdir ki her nox için temel madde olarak bulunan arjinin ise sperm sayısını arttırdığını her kez yazmıştır.Kaldıki diğer etken maddeler creatin, taurin, ornitin vs. bu maddeler temel amino asitlerdir.Bu maddeler sperm sayısını düşürdüğüne dair bir açıklama yada belge olsun bende bodybuldungi bırakıp pinpon oynarım başkada bir şey demiyorum.

oda doğru. arjinin bir nevi ginseng gibi birşey

Back
Yukarı