Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hastası olduğum iki şeyin ..ıç...ıça yapışmasıyla olustu bullterier ve metalika okunuşu soft olsun die ar ekledim arasına son 5 yıldır forumlardaki tüm nicklerim budur. bull terier ne die merak eden varsa pitbull terrierin in atası sayılan ingiltere kökenli bi köpek ırkı ve alttakide benim bullterierim buzzy
walla jey jey senin gibi galatasaraylıya ilk defa rastlıyorum. Neyse ben adeta hayranım okocha ya. Bir anda okocha yazısını görünce cevap yazmak istedim. Güzel nick tabrikler...
benin nickim ise nba 2006 veya nba 2004 oynayanlar bilir. orada edit player yaparken yaptığın oyuncuya vermen geren bir nick oluyo. onlardan birisi de xfactor idi. ne bilim hoşuma gitmişti. bende hep kullanıyorum....
aLexmk = aLex geldiği ilk günden beri hayran olduğum aynı zamanda idolüm olan Fenerbahçeli alex de souza mk ise isim ve soy ismimin başharfleri zaten artık ismimle hitap eden kişi sayısı çok az geneli alex diyo bütün üyeliklerim hep bu nickle kayıtlıdır
hondarslan motosiklet kullanıyorum honda hayat onda diyorum ve motosiklet hastasıyım honda nın ilki ve sodayım burcum olan arslan arkasından tek a ile birleştirilmiş
motosiklet camiasında ismimden çok bununla tanınıyorum hondarslan
Doğup büyüdüğüm yere ismi verilen kişinin ismidir NİKA. Şehire o dönem NİKAEA (Nika'nın ülkesi anlamında) denmiş. Bugünkü ismi ise İZNİK ( Nika'nın izi anlamında)