Kullanıcı Adınızın Anlamı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FleXoR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hiçbir anlamı yok...yıllardır yüzlerce forumda kullanırım..nerden seçtim ben bile kızıyorum kendime sürekli :(

play station oyunu olan tekkende eddy gordo vardı o adamı görüp küçükken capoeira yapmıştım çok severdim eddyi ordan geliyor :D

Rocky : ''Kaya Gibi Sert'' Anlamına Geliyor.

aslında pozitrondu nickim.radyoaktif bi ışımadır kendileri.lise yıllarında cs oynarken kullanıyordum ama pozitron hesabımda bi sorun olduğu için pozitronn u kullanıyorum.

Punisher: İnfazcı demek Yıllardır Kullanırım Bu Nicki. :)

Benimki Hain demek bg ce :p

kara kaşlıyım ondan. mor veya yeşil değil yani, bildiğin kara. ne kadar enteresan değil mi? saçma oldu farkındayım. :D
meksikada bi yer karakas :D takımı var karakas diye.iddaa oynadğım zamanlardan aklımda kalmış

Vengeance- intikam

Aslında bazı yeni üyelerin yaptığı gibi formu araştırmadan sadece mod'lardan birine özel mesaj atmak için üyelik açtım, Bu arada mesajı Flexor ' a atmıştım :) formu okudukça bağlandım ve çok şey öğrendim, böyle olacağını bilseydim başka bir kullanıcı adı seçerdim :D

Son düzenleme:
leech
Torrentlerde sömüren anlamına geliyor yani download yapıpta upload yapmayan kişileri ifade ediyor:D Zamanında öyle yapıyordum dedim bu benim nickim olsun yıllardırda değiştirmedim kaldı gitti işte:D

• Like
Reactions: Azi
Azi, Romanya'da yayımlanan günlük gazete.
Bükreş merkezli gazete, Rumence çıkarılmaktadır.

Back
Yukarı