• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Kudret1984 yas:30 boy:170cm 4.ay

a5ypyme4.jpg

rezegava.jpg

hezeqaqy.jpg

zyre6ysu.jpg

uzumysyr.jpg

a7ygadyb.jpg

tary4apu.jpg

arujy2en.jpg

Aslında 77 Kilo ile başladım malesef o halimin uygun fotosu yok diyet ile 73 Kiloya kadar kendim düştüm fakat durunca yüzde 26 yağ oranı ile spor salonuna başladım. 2 ay kardiyo yaptım. Sonra ağırlığa başladım.
4. Ay sonundaki 65kilo ve yuzde 16 yağ oranı.
Hiçbir spor geçmişim malesef yok. Ama yavaş da olsa gelişme var gibi.
Kunduracı göğsüne sahip olduğumdan göğüs bölgesinde sıkıntım var.

Yorumlarınızı ve yonlendirmelerinizi bekliyorum.

Ilk defa konu açıyorum forumda umarım hata yapmamışımdır.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bence yağ oranını düşürmeli ve vücudu daha parçalı hale getirmelisin aynı sorun bendede var eğer sorunla doğru bir şekilde yüzleşirsen avantaja bile dönüşebilir

Bu hastalık mı bilmiyorum ama doğuştan olan bir durum bazı insanlarda da dışa doğru kemik buyumesi oluyor.
Yorumun için teşekkür ederim evet bende yağ oranını düşürmeye ve kas kütlesini artırmaya çalışıyorum ama göğüs biraz geri kalıyor gibi.

Acaba bana göğüs programı önerebilir misiniz?

İncline press
İncline dumble fly
Orta yakın tutus bench press
Dumble press
Pullover
Cable Cross

Bu şekilde çalışıyorum değiştirmeli miyim?

6 hareket fazla bence, bench press, dumbell fly, incline dumbell press ve cable cross yap 4 set yüksek ağırlık düşük tekrar

Bu hastalık mı bilmiyorum ama doğuştan olan bir durum bazı insanlarda da dışa doğru kemik buyumesi oluyor.
Yorumun için teşekkür ederim evet bende yağ oranını düşürmeye ve kas kütlesini artırmaya çalışıyorum ama göğüs biraz geri kalıyor gibi.
bunu tetikleyen birden çok neden varmış detaylı bi araştırma yaparsın sorularına cevap bulabilirsin :)[DOUBLEPOST=1391713531][/DOUBLEPOST]
Acaba bana göğüs programı önerebilir misiniz?

İncline press
İncline dumble fly
Orta yakın tutus bench press
Dumble press
Pullover
Cable Cross

Bu şekilde çalışıyorum değiştirmeli miyim?
Benim programım şu şekilde ben haftada pazartesi ve cuma olmak üzere iki kere göğüs çalışıyorum programım şu şekilde :
Pazartesi :
İncline db press -12-10-10-8
bench press-12-10-10-8
decline bench press-12-10-10-8
cable crossover 3x12
pullover + dips ( süper set şeklinde ) 3x10
Close grip db press 3x10
butterfly + diamond push up ( süper set şeklinde )

Cuma:
1.5 incline bench press 4x12
flat db press 4x12
icline db fly 4x12 (drop)
lower pulley cable crossover 3x10

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim bende değişiklik yapayım bu doğrultuda ben bir iki yerde bench press in kunduracı göğüs yapısı olanlarda sıkıntı yarattığını okumuştum demekki pek doğru bir bilgi değilmiş.

bunu tetikleyen birden çok neden varmış detaylı bi araştırma yaparsın sorularına cevap bulabilirsin :)[DOUBLEPOST=1391713531][/DOUBLEPOST]
Benim programım şu şekilde ben haftada pazartesi ve cuma olmak üzere iki kere göğüs çalışıyorum programım şu şekilde :
Pazartesi :
İncline db press -12-10-10-8
bench press-12-10-10-8
decline bench press-12-10-10-8
cable crossover 3x12
pullover + dips ( süper set şeklinde ) 3x10
Close grip db press 3x10
butterfly + diamond push up ( süper set şeklinde )

Cuma:
1.5 incline bench press 4x12
flat db press 4x12
icline db fly 4x12 (drop)
lower pulley cable crossover 3x10

hocam pazartesi sadece göğüs mü çalışıyorsunuz ? arkadaş için bu program fazla olmaz mı ? bende pek bilmiyorum ama bilen bir arkadaş aydınlatırsa sevinirim.

ben ona b
hocam pazartesi sadece göğüs mü çalışıyorsunuz ? arkadaş için bu program fazla olmaz mı ? bende pek bilmiyorum ama bilen bir arkadaş aydınlatırsa sevinirim.
ben ona sadece kendi programımı örnek verdim arkadaş için ağır olur bu program sadece örnek olması amacıyla. Ben göğüs, biceps, abs giriyorum

Evet engin arkadaşımın dediği gibi onun programı bana ağır gelir. Ben sadece fikir edinebilirim onun programından hangisini alabilir yapabilir yada yapmayabilirim onu öğrenebilirim yani.

Evet olabilir bundan bir kaç sene önce daha kilolu olduğum dönemde gitmiştim ultrason falan filan yağ tabakası olduğunu söylemişlerdi. Biraz daha yağ oranını düşürdükten sonra tekrar görünebilirim sağolasın.

Evet engin arkadaşımın dediği gibi onun programı bana ağır gelir. Ben sadece fikir edinebilirim onun programından hangisini alabilir yapabilir yada yapmayabilirim onu öğrenebilirim yani.

Benim sana tavisiyem şu göğüs çalışarak kunduracı göğsünü kapatamazsın sadece daha estetik bir görünüm elde edersin ben ilk zamanki anlarıma dönebilsem göğüsün iç kısımlarına daha önem verirdim bence öyle yapmalısın biraz geç oldu ama şuan farkına vardım ve antremanlarımda iç göğüs ve alt göğüse fazlasıyla önem veriyorum diğer antremanımdada üst göğüse önem veriyorum

Evet bende şekil vermenin daha iyi olduğunu okumuştum göğüs kasının iç bölgesine yüklenmenin bu hareketler hangileri oluyor peki onları yapmaya özen göstereyim.

Back
Yukarı