Kredi kartı ile alışveriş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Soracağım soru benim için önemli reklam amacı gütmeden soruyorum bu soruyu.''g-y-m.mrk_e_t'' isimli adresten supplement sipariş etmek istiyorum.Alışverişimi kredi karrtı ile yapacağım için biraz tedirginim. Siteden daha önceden alışveriş yapan arkadaş varsa beni bilgilendirebilir mi ? Güvenle bu verdiğim siteden kredi kartı ile alışveriş yapabilir miyim ? Şimdiden teşekkürler.

Soracağım soru benim için önemli reklam amacı gütmeden soruyorum bu soruyu.''g-y-m.mrk_e_t'' isimli adresten supplement sipariş etmek istiyorum.Alışverişimi kredi karrtı ile yapacağım için biraz tedirginim. Siteden daha önceden alışveriş yapan arkadaş varsa beni bilgilendirebilir mi ? Güvenle bu verdiğim siteden kredi kartı ile alışveriş yapabilir miyim ? Şimdiden teşekkürler.
kredi kartıyla yapmadım hep kapıda ödeme ile alışveriş yaptım ertesi gün ürün elime geçiyor siparişin 100 tl üstüyse hediyede seçebiliyorsun multipower protein bar sitenin tablet kutusu bende var 5 bölmeli birde shaker geldi birde harbinger bar pedi var aldım bişeye benzetemedim 30-40 cm civarı bench presste kullanılmaz bence squatta boyun omuz kısmımın bar acıtmasın diye olabilir kısaca güvenilir bir site sorun yaşamazsın

Kredi kartıylada kapıda ödemeyle de alışveriş yaptıgım bir site,
herhangi bir problem yaşamadım.Sıkıntı olacağını sanmıyorum en azından site ile ilgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı