imRuhestand
Üye
Arkadaşlar amacımız uyku esnasında kaslarımızın beslenmesi değilmi bunu kreatin protein tozu yerine whey protein tozu kullansak olmazmı tamam kreatin kadar olmasada az da olsa bi etkisi yararı olmaz mı ?
aa evet casein pardoncasein dediğinizi varsayarak cevaplayayım,whey tozların kana karışması süresi ciddi kısa.o yüzden amac gece boyu proteinsiz kalmamaksa o işinizi görmez.casein içeren besinleri araştırmanız gerekli.her gece 1litre sütü yatmadan dikerim kafama.laktoz konusunda sıkıntınız yoksa ve sütü seviyorsanız benim gibi uygulayabilirsiniz.
casein miş evetKazein demek istediniz sanırım? Whey protein tozu en geç 1 saatte kana karışır biter gider, kazein protein ise 5-8 saat arası sürekli protein desteği sağlar kaslara. Seçim sizin....![]()