Kreatin kullanıp yan etki gören varmı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DexuS
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

DexuS

Üye
evet arkadaşlar başlıkta belittigim soruyu cevaplarsanız sevinirim

- bir haftadır kullanıyorum sağ ve sol böbregimde acı hissetmeye basladım kontrole gidicem bakalım kreatinden mi kaynaklı. teşekkürler

tam bi bilgim yok ama günlük belli bi mıktar su tuketmek gerekıyo dıye bılıyorum su tüketiyomuydunuz ?

tam bi bilgim yok ama günlük belli bi mıktar su tuketmek gerekıyo dıye bılıyorum su tüketiyomuydunuz ?
3-4 litre arası değişen su tükettim günde aldıgım kreatin 5 gr idi daha önce hic kullanmadım acaba böbreklerim ilk defa karşılaştıgı icinmi böyle bir tepki verdi dünki ağrı biraz hafifledi şuan var ile yok arasında ağrılar[DOUBLEPOST=1491904510][/DOUBLEPOST]
Saclari dokuyor deniliyor ben ilk kullanfigimda dokulme oldu ara verdim 2. Kullanmamda dorun ciknamisti.
ben ilk defa kullanıyorum saç dökülme sorunum zaten vardı ama böbreklerin böyle bir tepki göstermedi beni şaşırttı

arkadaşlar doktora gittim kan idrar tahlili yaptı film felan çekildim böbreklerinde sorun yok dedi
Kreatin kullandıgımı söyledim ilk defa, bana dedi kullanmayabilirsin illada kullanıcaksan mesela 5 gr alıyosan 2,5- 2,5 böl veya kücük parçalara böl öyle kullan böbreklerini yormasın dedi bol su tüketmemi önerdi.

3 yıldır 3 ay on 3 ay off seklinde kullanıyordum 9 aydır hiç bırakmadan günlük 5-7 gram arası kullanıyorum ve yüksek protein tüketiyorum 3gr+/kg 3 ay on 3 ay off yaptığım dönemde böbreklerimde sıkıntı yoktu şu anda fiziksel olarak bi sıkıntı hissetmiyorum.

18 yaş altı kullanmada sıkıntı varmıdır ? benim bi arkadaşım 15 yaşında kullanıyor kaç aydır hiçbi sorun yokmuş

Araştırmalarda 18 yaş altı bireylerde kalıcı kas yırtılmalarına yol açabileceği için önerilmiyor.

Ayrıca bu konuyu üşenmeyip hemen üstteki sabit konulardan okusaydınız keşke. Aradığınız herşeyin cevabı var.

Back
Yukarı