kreatin konusunda yardımcı olurmusunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

cephalus

Üye
konuyu yanlıs yere acmıs olabilirim..
bu linkteki ürün hakkında bilgisi olan paylasabilirmi?
9haftadır body building e basladım agırlıgım 60kg boyum 171cm bu ürünü ve protein tozu almayı düşünüyorum sizce yararlı olurmu beni aydınlatırmısınız

Katılıyorum. Daha çok erken ek besinler için. herkes 2 ay diyor ama bence en erken 4-5 ay.

Bırak Bir vucudun spora tamamen alışsın. Sonra Geçersin gerekirse ek besine.

Şunu da söylemek istiyorum. Ek besine başalayacağın zaman creatinle değil , whey protein veya amino asitle başlaman lazım. İlerki zamanlarda creatin kullanılabilir.

Creatin gelişme çağında(ergenlik) olan gençler için yani kısaca 18yaş altı için önerilmez.Sebebini forumun makaleler kısımında yazıyor.Merak edenler araştırdıklarında öğrenmiş olacaklar.
Arkadaşlarında dediği gibi.Egg,,casein ya da soya proteinleri ni doğal yoldan.whey proteini ise antremandan sonra katobolizma olmamak için tercih etmelisin.Çabuk kana karıştığı için en etkilisidir.Bende fiyat makulluğu nedeni ile hardline ile başlamıştım.Ama sonraları kimse bana hardline tavsiye etmedi.bu benim şahsi düşüncem.ama şuan indirimde.2.3kg whey 112tl supplementler.comda
Tavsiye etmesemde fiyatı nedeni ile hala hardline ürünler kullanıyorum :)
ben spra başiladıktan 1sene sonra takviye alamay başladım.(son 2aydır)2ay takviyye başalmak için çok erken bir süreç.6aydan erken olmamalı hele ki yaş erken ise.biraz daha ertelenebilir.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/search.php?searchid=2644279

Arama Kelimeleri : Kreatin, Hardline, Supplement kombinesi

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı