kreatin hakkında merak ettiklerim

tyly12

Üye
meraba arkadaşlar ben 11 aydır vg yapıorum kreatin kullanmak isitorum 2 hfta

snra kullanmaya çalışıcam o zamana kadar kardio yapıp ve diyetle yağ yakımı

yapıcam ve kilo vericem 1 hafta boyunca kreatin alıcam günde 4 öğün sonra günde

1 kereye dönücem kilo almak istemiorum ama kreatinle alıcam mecburi olarak bna

faydası baya olur mu kas büyüklüğü olarak ve daha ağır kaldırabilme konusunda

hocam kardio yağ yakımı vs yapıcam falan demişsinde kreatin hacim dönemlerinde kullanılır vücutta baya bi su tutar o yüzden kilo artışı ve hacim artışıda görülür, açıkçası kullanmak için sezonu kaçırmışsın :)

hocam kardio yağ yakımı vs yapıcam falan demişsinde kreatin hacim dönemlerinde kullanılır vücutta baya bi su tutar o yüzden kilo artışı ve hacim artışıda görülür, açıkçası kullanmak için sezonu kaçırmışsın :)

Cdimisn o zmn almiyim bsuna kisa grerken aliyim o zmn smdi kardiyoya devam artik bide bu aralar agrlik arttiramiorum ya

katılmıyorum kreatin her donemde kullanılabilir. cokta su tutmaz. gerçi kişiden kişiye değişiyor galiba. bende oyle aman aman bi tutmazken başkalarını tabiri caizse balona çevirdiğinide gordum :D imkan varsa weider krea-genic alın. ben cok olumlu seyler duydum bununla ilgili. hem performens sağlıyor ciddi anlamda , su tutulumuda minimum hatta yok bile diyorlardı. bi arastırın diyorum ...

katılmıyorum kreatin her donemde kullanılabilir. cokta su tutmaz. gerçi kişiden kişiye değişiyor galiba. bende oyle aman aman bi tutmazken başkalarını tabiri caizse balona çevirdiğinide gordum :D imkan varsa weider krea-genic alın. ben cok olumlu seyler duydum bununla ilgili. hem performens sağlıyor ciddi anlamda , su tutulumuda minimum hatta yok bile diyorlardı. bi arastırın diyorum ...

size katılıyorum. bende yaklasık 2 ay kadar creatine kullandım. ve denıldıgı gıbı oyle su tutması gıbı bı durum yok. neden dersenız su tutuyor olsaydı creatin kullanmayı bıraktıgımda vucut agırlıgımda bı dusus olması gerekırdı ama olmadı..

Oklohoma universal aliyimmi kullnanlar bya memnunlar bu ara kilo arttiramiorum performansmn ykselmesini istiorum kreatin almya karar verdim bu yzden senin dedigin pahali mi

Oklohoma universal aliyimmi kullnanlar bya memnunlar bu ara kilo arttiramiorum performansmn ykselmesini istiorum kreatin almya karar verdim bu yzden senin dedigin pahali mi

Universal da kaliteli bir ürün fakat ben Dymatize de kullandım 2 ürün arasında pek bi fark göremedim. Sonuçta kreatin değil mi farklı markalara da ait olsalar çok fazla bi fark beklemiyceksin. Eğer ki su tutmasın diyosan mikrominize kreatin kullanımında vücudun su tutmadığını gördüm. Monohidrat formunu seçerseniz elbette su tutacaktır ama diğer ürünlere göre fiyatı daha uygundur. Tekrar söylüyorum burda önemli olan kreatinin hangi formda olduğu.

universal tuz gibi. almayın universal. ben ultimate ve dymatize kullandım monohidrat olarak ikisininde tam anlamıyla pudra kıvamı var. universal tam anlamıyla tuza benziyor.

kreatin kas içinde su tutar. diğer turlu deri altında felan tutarsa zaten o ödem gibi bişey olur. antrenmanlardan once 3-5 gr kreatin alsanız yeterlidir. performansa %20 lik bir etki yapabildiğini soyluyorlar. dusuk karbonhidratlı beslenmelerde ozellikle onu kasta depolamak antrenman performansınızı arttırabilir. cunku zaten karbo kısıtlı enerji seviyesi dusuyor. yetersiz atp duzeylerine yardımcı olmak için bence diyet donemlerdede kreatin kullanımı gereklidir diyorum. bu benim fikrim. iyi çalışmalar ...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:22 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:20 ----------

bu arada krea genic urunun fiyatını bilmiyorum ama kesinlikle pahalıdır. weider marka urunlerin cogu pahalı zaten. en ucuz urunu monohidratı. o bile emsallerine gore cok daha pahalı.

Back
Yukarı