Sabah uyandığın zaman 3 gün üst üste nabız sayını ölç ve ortalamalarını al. Bu senin dinlenik nabzın olacak. http://fitnesscenterbursa.com/hesap_nabiz.php buradan o nabzını ve yaşını gir, antrenmanın büyük bölümünü yoğun antrenman alanında geçirmeye çalış. Bu senin aerobik direncini artırır, daha geç nefes nefese kalırsın.Gitti gidiyor daki pahali ama diyeri ucuz o siteden üste de alirim tsk ettim bu arada kosuda nefes sorunu yaşama dan nasil koşa bilirim mesela kosu dışında nefez egzersizleri
Dostum verdiğim linkte antrenman bölümleri var, oradan söylediğim alanda kalacaksın nabız atımı olarak.Dedigini yaparim uc gun ustuste olcer ortalamsini oraya yazrim da o saat cok pahali ya bide antremani yogun antreman bolumunde gecir derken demek istedigini anlamadim
Arkadaşım, nabzını 3 gün üst üste ölçtükten sonra ortalamanı istirahat nabzı yazan yere gireceksin diyorum, ben sana linki dün atmışım. Ölçmeden ne girdin de ne fazla geldi anlayamadım ki?Hayir o sorun deil nabiz cikiyor ben sitenin diyer ozelliklerini bakiyodum da o deger bana fazla geldi o degere ulasmak icin ne yemem lazim