Kosu Bandı Mı Normal Bisiklet Mi

bir bisikletçi olarak bana göre bisiklet...neden diyeceksin ???

çünkü kilon ağır ve koşu bandının eklemlerine zarar verme ihtimali var.....

tabi öyle hemen zarar verecek diye bişey yok ama dışarıda günlük 1 saat tempolu yürüyüş veya bisikleti iyi bir diyetle uygularsan ve ek olarakta ağırlık çalışırsan verdiğin kilolar kalıcı olacaktır....

ve ayrıca bindiğin bisiklettte yükün büyük bir ağırlığı koltuğa bineceğinden dizlerin içinde sağlıklı olur kolay gelsin

Zaten evde ağırlık çalışıyorum doktorun verdiği bir diyette var. Günlük 1 saat bisiklet günlük kardiyom için yeterlimidir ? Yeterince yağ yakabilirmiyim ?

günde 45-60 dk idealdir.....ama kesinlikle diyet ve ağırlık çalışmana uyman lazım.....

Kardiyo için ben de bisiklet diyorum. Sağ dizimdeki bağ problemi yüzünden kilo verme amaçlı 1 saat civarı yürüdüğümde şişme oluyordu, ben de hangisi şu aşamada dize daha az yük bindirir ama yağ yakımına da yardımcı olur diye baya araştırdım. Yabancı sitelerde de hep bisiklet üzerinde durulmuştu, hatta yatay bisiklet dizlere daha da az yük bindirdiği için tavsiye ediliyordu. Kendi deneyimimden aynı sonuca vardım, bisiklet deyip geçmeyin haftada 5 gün 1er saatten (1000-1500 mg Carnitine de kullanırsanız) inanılmaz terleyecek ve çok faydasını göreceksiniz.

sağ dizinindeki bağ problemi ön çapraz bağ yırtığımı ???

Çok sağolun tavsiyeniz için bisiklet'e başladım bile fakat şu l-carnitine olayına biraz karşıyım hap olduğundan şüpheleniyorum çok içinde ne vardır ne yoktur diye.

sağ dizinindeki bağ problemi ön çapraz bağ yırtığımı ???

Yok ön çapraz bağ değil. Yıllar önce menisküs yırtığı sonrasında diz tamamen kilitlenmiş ve acil ameliyata almışlardı, iç menisküsüm alınmıştı. Sonraki yıllarda bu sefer de iç yan bağım yırtıldı ama cerrahi gerekli görülmedi. Bu yüzden spor yaparken üstüne gitmemeye çalışıyorum ama bir yandan da güçlendirmek zorundayım. Ön çapraz bağ yırtığında durum daha mı ciddi oluyor acaba o yüzden mi sordun?

Çok sağolun tavsiyeniz için bisiklet'e başladım bile fakat şu l-carnitine olayına biraz karşıyım hap olduğundan şüpheleniyorum çok içinde ne vardır ne yoktur diye.

Yağ yakımı için CLA ve L-carnitine'i denediğim için öneririm, tabii olmazsa olmaz şeyler değiller ama etkisini görebiliyor insan. Zayıflama hapı, bandı vs. şeyleri denedim sürekli ve bazılarının yan etkileri hissedilir derecedeydi. Ama bu ikilinin etkisini hissetmedim...

Bir sitede söylemişler tiroid'i düşük olanlar kullanmamalıdır.. Benimde aynı hastalıktan var gerçekten varmı böyle birşey..?

Back
Yukarı