Koridora Barfiks Demiri Yapıcam Ne Kadar Yüksekte Olmalı ve Bar Ne Kadar Kalın Olmalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yupo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yupo

Üye
Günlerce araştırdım sadece jimlastikçilerin 28mm kalınlığında barlar kullandıklarını öğrendim ve 3 parmak gibi tavsiyeler gördüm. Uzunluk konusunda ise bir karara varamadım. Boyum 1.72 felan olmalı ve barın yüksekliğinide 220-230cm felan yukarı asmalı diye düşünüyorum.
Rica etsem bu tecrübesiz arkadaşınıza yardımcı olabilirmisiniz. Teşekkürler.

benimki 2.25, ne kadar yüksek o kadar iyi.. barın kalınlığına çok takma kafayı, standart olmalı..

Ayakların yere değmedikçe ve koridordan geçenleri rahatsız etmedikçe sorun olmaz bence
Benim kapıda vardı dizlerimi bükerek çekiyordum hiç rahat değildi
Bar kalın olursa bileklerine daha az iş düşer bileklerin güçsüzse bisikletlerin tutma yerine geçirilen sürgerden al bara geçir.

Ayakların yere değmedikçe ve koridordan geçenleri rahatsız etmedikçe sorun olmaz bence
Benim kapıda vardı dizlerimi bükerek çekiyordum hiç rahat değildi
Bar kalın olursa bileklerine daha az iş düşer bileklerin güçsüzse bisikletlerin tutma yerine geçirilen sürgerden al bara geçir.
Bu gün demiri yaptırıcam inşaALLAH 20 tl ye anlaştım bileklerim bir şekilde alışır ama sadece demir ellerimi yara yaparmı yada nasıra sebep olurmu? Korkum bu yüzden lütfen acil cevap verin 1-2 saate kadar ustayla konuşup yaptırıcam. Bu yüzden bisiklet tututma yeri felan almalımıyım yada ellerim alışırmı? Yada fitness eldiveni mi alayım?

Son düzenleme:
Sağolun yorumlarınız için bu gün olmadı adam normal demiri bana yamamaya çalışıyormuş adam gibi paslanmaz birşey bulana kadar arayacağım.

Back
Yukarı