TheUnforgiven
Üye
Merhaba forumdaşlar,
Birkaç sorum olacak tecrübeli, ve fikir sahibi arkadaşların görüş ve tavsiyelerine ihtiyacım var..
Elimde;
*Nitro Tech Protein Tozu
*Bsn No-xplode
*Gaspari Qualitine Creatin
*Universal Amino 3001
Bu supplementler mevcut. Boy 1,85 Kilo 80 Yaş 25
1 senedir düzensiz, 1 aydırda düzenli olarak profesyonel bir spor salonunda fitness yapmaktayım.
Beslenme; Sabah aç karnına Whey + 3 adet amino 3001 + 5 yumurta beyazı ( 1 tane sarısı ) 50 gr civarı yulaf yarım avuç çiğ badem + yağsız süt 200-300 ml.
Ara öğün 1 ölçek Whey
Öğlen 2 x 80 gr light ton balığı + salata + 3 adet amino 3001
Akşam Antrenman öncesi Noxplode + creatin (2 gr) + 3 adet amino 3001
Antrenman sonrası 1 ölçek Whey + 2 gr creatin + 3 adet Amino 3001
Eve gittiğimde ( antrenman bitip supplementleri kullandıktan sonra yaklaşık 1 saat sonra ) son öğün olarak 100 gram ızgara tavuk + salata.
Antrenman haftada 4 gün;
1.gün Göğüs + Biceps (pazartesi)
2.gün Omuz + Triceps (salı)
3.gün Kanat + Bacak(perşembe)
sonra tekrar 4.gün ilk programa geçiyor yani göğüs biceps'e.
çarşamba cumartesi ve pazar günleri off. Ancak bu günlerden birinde (genelde cumartesi oluyor) spinning/Crunch yada BodyPump gibi aktivitelere katılmaya özen gösteriyorum.
Şimdi bunları neden yazdın diceksiniz
Amacım burda bir yanlış var ise beni uyarmanız, yok ise bu spora gönül vermiş arkadaşlara yardımcı olması .. Fikirleriniz benim için önemli..
Herkese şimdiden çok teşekkür ederim. No Pain No Gain !
Birkaç sorum olacak tecrübeli, ve fikir sahibi arkadaşların görüş ve tavsiyelerine ihtiyacım var..
Elimde;
*Nitro Tech Protein Tozu
*Bsn No-xplode
*Gaspari Qualitine Creatin
*Universal Amino 3001
Bu supplementler mevcut. Boy 1,85 Kilo 80 Yaş 25
1 senedir düzensiz, 1 aydırda düzenli olarak profesyonel bir spor salonunda fitness yapmaktayım.
Beslenme; Sabah aç karnına Whey + 3 adet amino 3001 + 5 yumurta beyazı ( 1 tane sarısı ) 50 gr civarı yulaf yarım avuç çiğ badem + yağsız süt 200-300 ml.
Ara öğün 1 ölçek Whey
Öğlen 2 x 80 gr light ton balığı + salata + 3 adet amino 3001
Akşam Antrenman öncesi Noxplode + creatin (2 gr) + 3 adet amino 3001
Antrenman sonrası 1 ölçek Whey + 2 gr creatin + 3 adet Amino 3001
Eve gittiğimde ( antrenman bitip supplementleri kullandıktan sonra yaklaşık 1 saat sonra ) son öğün olarak 100 gram ızgara tavuk + salata.
Antrenman haftada 4 gün;
1.gün Göğüs + Biceps (pazartesi)
2.gün Omuz + Triceps (salı)
3.gün Kanat + Bacak(perşembe)
sonra tekrar 4.gün ilk programa geçiyor yani göğüs biceps'e.
çarşamba cumartesi ve pazar günleri off. Ancak bu günlerden birinde (genelde cumartesi oluyor) spinning/Crunch yada BodyPump gibi aktivitelere katılmaya özen gösteriyorum.
Şimdi bunları neden yazdın diceksiniz

Herkese şimdiden çok teşekkür ederim. No Pain No Gain !