aviation4yone
Üye
Abilerim, kardeşlerim merhaba öncelikle sporda 3. ayıma girmemle birlikte supplement kullanmaya başladım ancak kombinasyonumu değiştirme kararı aldım. Öncelikle yaşım 23, boyum 1.83cm, kilom 75 1 sene önce 107 kiloadan 72'ye indim ancak şuan kilo alma dönemindeyim hedefim 83'e kadar çıkıp sonra definasyona girmek. Beslenme konusunda sıkıntım yok tavuk, yumurta, süt, lor vb. sürekli tüketiyorum ve haftada bir amelimi körlemek amacıyla cheat day yapıyorum. Trioid hormonum normalden hızlı çalışıyor ve Tanita ölçüm cihazıyla en son yağ ölçümümde 72.4kg iken yağ oranım %8.90 kas oranım yaklaşık olarak %52 çıktı. Ancak tabi daha önce 7 ayda 37kg verince hafif sarkmalarım oldu göğüste vs yok ancak göbeğin altında hafif deri sarkması var sporda hocam su olabilir demişti. Genel itibariyle kendi hakkımda verebilecek bilgilerim bunlar. Ben kilo alırken sıkılaşmak ve o deriden kurtulmak istiyorum. Şuan Ultimate Prostar Whey, Ultimate Prostar Creatine ve Weider Whey Aminos kullanıyorum bunlara ek olarak da Hardline ZMA, Voonka 1100mg balık yağı, Voonka Multivitamin kullanıyorum. Gelecek ay kombinasyonu değiştirmek istiyorum (güç ve performans artışı sağlamak için) kafamda şu supplementler var:
Ultimate Prostar Whey Protein Tozu,
Ultimate Creatine,
Muscletech Platinium Glutamin,
Nutrex Hemo Rage,
ZMA, Multivitamin, Balık yağı.
Görüşlerinizi alabilirsem sevinirim, zaman ayırıp okuduğunuz için sonsuz sevgiler. Herkese sağlıklı sporlar dilerim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ultimate Prostar Whey Protein Tozu,
Ultimate Creatine,
Muscletech Platinium Glutamin,
Nutrex Hemo Rage,
ZMA, Multivitamin, Balık yağı.
Görüşlerinizi alabilirsem sevinirim, zaman ayırıp okuduğunuz için sonsuz sevgiler. Herkese sağlıklı sporlar dilerim.
Sent from my iPhone using Tapatalk