Öncelikle herkese merhaba,
9 aydır bu sporla ilgileniyorum 1.75boyum var ve 80kgyim ve bulk dönemindeyim.yaptığım kombinasyon hakkında sizlerden de öneri bekliyorum
Elimde şuan jack3d ve gaspari bcaa 6000 mevcut bunların yanına;
MusclePharm - Combat Powder
MusclePharm - Glutamine
MusclePharm - Creatine
MusclePharm - BulletProof almak istiyorum.2-3 ay öncesine kadar aklımda hep bu kombinasyon vardı fakat yeni versiyon ürünlerin gelmesini bekledim hep ve yeni ambalajlı yeni versiyon ürünleri geldi.birtek bulletproofun yeni versiyonu hala türkiye stoklarında yok ama o da yakın zamanda gelecektir.(bu konu hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim tam olarak bulletproofun yeni versiyonunun ne zaman geleceğini hala bilmiyorum)
bu ürünleri kombine etmek istiyorum.
kullanım şeklim ise şöyle olacak;
Sabah:
1 ölçek Combat Powder + 5gr Glutamin açkarnına 300ml su ile
Antrenmandan 2.5-3 saat önce 5gr Glutamin + 5gr kreatin 300ml su ile
Antrenmandan 20dk önce 2 ölçek jack3d 300ml soğuk su ile veya powerade vey üzümsuyu ile
Antrenman bitimine 15dk kala 3 tablet bcaa
Antrenmandan hemen sonra 1 ölçek Combat Powder + 5gr Glutamin + 3 tablet bcaa 300 ml su ile
Yatmadan önce 5gr Glutamin 300ml su ile.
kullanm şeklim ve kombinasyonum budur.sizlerin yorumlarını bekliyorum ve şimdiden teşekkürler...
9 aydır bu sporla ilgileniyorum 1.75boyum var ve 80kgyim ve bulk dönemindeyim.yaptığım kombinasyon hakkında sizlerden de öneri bekliyorum
Elimde şuan jack3d ve gaspari bcaa 6000 mevcut bunların yanına;
MusclePharm - Combat Powder
MusclePharm - Glutamine
MusclePharm - Creatine
MusclePharm - BulletProof almak istiyorum.2-3 ay öncesine kadar aklımda hep bu kombinasyon vardı fakat yeni versiyon ürünlerin gelmesini bekledim hep ve yeni ambalajlı yeni versiyon ürünleri geldi.birtek bulletproofun yeni versiyonu hala türkiye stoklarında yok ama o da yakın zamanda gelecektir.(bu konu hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim tam olarak bulletproofun yeni versiyonunun ne zaman geleceğini hala bilmiyorum)
bu ürünleri kombine etmek istiyorum.
kullanım şeklim ise şöyle olacak;
Sabah:
1 ölçek Combat Powder + 5gr Glutamin açkarnına 300ml su ile
Antrenmandan 2.5-3 saat önce 5gr Glutamin + 5gr kreatin 300ml su ile
Antrenmandan 20dk önce 2 ölçek jack3d 300ml soğuk su ile veya powerade vey üzümsuyu ile
Antrenman bitimine 15dk kala 3 tablet bcaa
Antrenmandan hemen sonra 1 ölçek Combat Powder + 5gr Glutamin + 3 tablet bcaa 300 ml su ile
Yatmadan önce 5gr Glutamin 300ml su ile.
kullanm şeklim ve kombinasyonum budur.sizlerin yorumlarını bekliyorum ve şimdiden teşekkürler...