kombınasyon sornu netrition

MyWays

Üye
merhaba arkadaslar
anaboli halo
animal pak
animal pump
novedex xt
optimum whey
glutamine
twinlab amino

kombınasyonuna baslamayı karar verdım bunlardan anabolic halo anımal pak anımal pump ve novedex xt yi netritiondan getrtıecegım fakat fazla oluyor gıbı geldı bırınden bırını cıakrıcam ya animal paki yada pump ı cıakrıyım dıyorum sizce ne onerırsınız ?

daha önceki açtığın topicde bunlar hakkında milet birşeyler söylemişti sanırım

Tüm ürünleri bir seferde söylemeyi ve içlerinden sadece birisini çıkarmayı düşünüyorsanız muhtemelen olabilecek kötü sonuçlara da katlanmayı göze alıyorsunuzdur herhalde. Gümrük sıkı diye biz paketleri küçültürken siz büyütüyorsunuz galiba.
anaboli halo
animal pak
animal pump
novedex xt
optimum whey
glutamine
twinlab amino
Ben olsaydım (op whey-glutamine),(anabolic halo-animal pak),(animal pump-amino-novadex) şeklinde sipariş verirdim. Tabi bunun bir garantisi yok da göz kararıyla fikir sahibi olasınız diye bir eşleştirme yaptım.

ben olsam glutamine veya twinlap aminoyu çıkarırdım. zaten diğerlerinin içinde protein yeterince glutamine içerir. amino da içerir aynı şekilde onları bi şekilde takviyelersin bence.

bunlardan birini çıkarmak zor bee hepsi kendi çapında güzel ürünler güzel kombine olacak ürünler. amacına göre kendin karar vermen lazım. ben olsam testesterona fazla yüklenmezdim novedexi çıkarırdım

pak extra performans pump nox+ creatin veriyor. bence beraber alınması çok iyi ama tercih etmek gerekirse pump al derim

ben noxplode buldum bı arktan onu kullanayım dıyorum yanına anımal pak alayım haloyu cıkarmayı dusundumde vazgectım sonra

noxplode ve pak güzel olur zaten pump da noxplode benzer ürünler yani aynı etkiye sahipler denilebilir. :) güzel olur valla dene bizede haber ver

2 hafta iyidir biraz off da kal yeter. :)

supplmentler geldi halo-anımal pak-anımal pump-now tribulus-whey protein-glutamine ... bunun yanına birde likit amino acid alacagım soncları yazarım bu tribulusu nasıl kullanayım uzerınde serving size 1 tablet yazıyo :S

hormon dengesini ayarlayan ürünleri üzerinde yazanın dışına pek çıkmamaya çalış. whey proteini istediğin kadar fazla alsan en fazla wc boşaltırsın ama bu horman dengesini değiştiren ürünlerde böyle değil. dikkat !!!

Back
Yukarı