Komando Dansi antreman programlarina dahil edilebilirmi

Komando dansi hakkinda bilgisi olan varmi bacak kasları icin bu hareketi uygulamak tehlikelimidir askerde ben 100 komando dansi yaptiğimda bacak kaslarım feci sekilde ağarıyordu. hatta merdiven cıkamicak hale geliyordum. yatak istirahatide aldıgım oldu

faydalımı zararlımıdır ? antreman programlarına dahil edilebilirmi

Salondaki hocamdan gördükten sonra bende bu haraketi yapmıştım baya güzel bir haraket bence çokta yorucudur ama zararlımı diilmi o kadar bilemicem..

komando dansının bb deki karşılığı lunge oluyor, hem barla yapılanı var (sırta alınıyor silah gibi) hem de dumbell ile yapılanı var (dumbellar yanlarda)

Jay Cutler'ın antreman programından Lunge hareketlri hiç eksik olmazmış. Ronnie Coleman'da bir videosunda almış sırtına barı sokakta bu hareketi yapıyordu. Çok güzel hareket ancak kalçayı büyütme riski yüksek.

birak büyütsün kalcani bisey olmaz,ben bi cok bayandan duydum.bayanlar yapili ve büyük kalcali erkeklerden hoslaniyolar :):):) bence benim bu mesajimi okuyan forumdaki arkadaslarin cogu bari omuzlarina aldilar sokaga cikip kosmaya basladilar bile :):):)

DaFFy dedi:
komando dansının bb deki karşılığı lunge oluyor, hem barla yapılanı var (sırta alınıyor silah gibi) hem de dumbell ile yapılanı var (dumbellar yanlarda)

Demek lunge hareketinden bahsediliyormuş. Hayatta aklıma gelmezdi söylemesen :lol:

gurkan dedi:
birak büyütsün kalcani bisey olmaz,ben bi cok bayandan duydum.bayanlar yapili ve büyük kalcali erkeklerden hoslaniyolar :):):) bence benim bu mesajimi okuyan forumdaki arkadaslarin cogu bari omuzlarina aldilar sokaga cikip kosmaya basladilar bile :):):)
Ewet bodycilerin kalçaları kızların hoşuna gidio şahsen benim başıma geldi kızın teki o tür bi mesaj çekti ondan sonra yolda karşılaştımmı arkama baka baka gitmeye başladım :D

zuhahaha :D :D :D

bu arada bu dans bizim salonda en cok ilgi goren dans ve bady hocam bana haftada 1.2 defa gelmemi onerdi
bady e cok etkisi cok iyiymis
(tabi ben daha hic yapmadim) :D

Selam Mıllet,

Ben sahsen komando dansını , dıger bır deyısle lunge u tavsıye etmem.

Mesele bacaksa bacak ıcın o kadar cesıtlı hareket var kı, lunge cok sıkıcıdır, esas hedef olan yuksek agırlık kullanmaya ımkan tanımaz, stabılıte ıle ugrasırsınız ve optımum gelısmeyı saglayamazsınız.

Belkı bacak programlarında baslangıcta verılebılecek bır harekettır, ama adam gıbı bacak ıcın adam gıbı klasık hareketlerı ve yuksek agırlıkları tavsıye ederım.

masteer dedi:
Selam Mıllet,

Ben sahsen komando dansını , dıger bır deyısle lunge u tavsıye etmem.

Mesele bacaksa bacak ıcın o kadar cesıtlı hareket var kı, lunge cok sıkıcıdır, esas hedef olan yuksek agırlık kullanmaya ımkan tanımaz, stabılıte ıle ugrasırsınız ve optımum gelısmeyı saglayamazsınız.

Belkı bacak programlarında baslangıcta verılebılecek bır harekettır, ama adam gıbı bacak ıcın adam gıbı klasık hareketlerı ve yuksek agırlıkları tavsıye ederım.

Masteer e bu konuda katılıyorum bir çok öğrencim bu harekette sıkıntı çekti menüsküs proğlemi yaşadı genelde bu hareket ön çapraz bağları çok yıpratıyor iyi ısınılmamışsa heleki dizde hafif sorun varsa kişide bunun farkında değilse o sorunu iyice büyütebiliyor

bu hareket yapılacaksa 3. veya 4. hareket olarak yapmalı ve dizlik kullanılmalıdır

komando dansı

sana tavsiyem yapmaman çünkü şu an bildiğim kadarı ile komando dansı tsk da bile yasaklandı menisküs yaptıgı bi gercek

Back
Yukarı