Kolun daha iyi gözükmesi için;

Abilerim kardeslerim öncelikle merhabalar :)
2 sene önce bir vücut geliştirme maceram olmuştu ama 2 ayda son bulmuştu,6 ay önce yeniden başladım..
Herneyse sorunuma geçeyim;
6 aydır düzenli antrenman yapıyorum,kolum 38 cm civarına çıktı fakat kol tek parca halinde gözüküyor.Kaslar pek belli olmuyor. Ne yapmam gerekli?

Yağ oranim: 7.8
Boy:1.90
Kilo:78

Ya abi bu forumda bu yag oranini olaylarinda gercekten cok guluyorum. Abi bakin sunu anlayin yag oraniniz %7 lerdeyse kolunuz paramparca ve estetik gozukur bu ne demek oluyor dunya capinda bi yarismaci gibi gozukur birakin kendinizi kandirmayi biraz arastirin yahu.

Doğrudur makine yanlış ölçüyor o zaman......

Doğrudur makine yanlış ölçüyor o zaman......

bundan 5 sene önce benim %30 yağ oranım varken o makineler %18 demişti. %15 yağ oranım varken de %20 demişti.

Belki teknoloji gelişmiştir ama :)

hocam %7 yağ oranına 78 kilodan nasıl sahip oluyorsunuz onu anlamadım ya 2 ay spor yapmışsınız bırakmışsınız 6 ayda imkansız diyebilirim.
%7 olsa yağ oranı paramparça gözükürdü kollar

Yağ oranınla ilgili diye düşünüyorum yağ oranım 15-16 benimkide sizin dediğiniz gibi. 8 olsa böyle olmazdı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Her ne olursa olsun %7 yag oraninda vucut cam gibi kuru sert ve hatli gozukur ve bunu naturel yarismacilar yillarca verdigi emeklerle yapiyorlar lutfen arastirin bol keseden sallamayin

Benim yağ oranına makine %15 demişti sanırım doğru. Ben Triceps çalışmayı da Biceps'ten çok severim dolayısıyla daha çok yükleniyorum ister istemez ve Biceps'i benden daha iyi olan arkadaşlarla kollarımıza yandan bakınca benimki oldukça büyük duruyor.

Sorun kol büyüklüğünde değil...Yanlış anlaşılan bir mesele var boyum 1.90 kilom 78 yağ oranım tam olarak %8.1 (2 gün önce ölçtürdüm) kol çevrem 38.2 cm
1 haftadır cardio yapıyorum tricepsler baya belirginleşti fakat biceps kısımlarında pek değişme yok

Back
Yukarı